Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0165
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
158.60€
Brez DDV: 130.00€

Razpoložljive možnosti

C3 ADF- Anti detekt foil

C3 Anti detekt folija se uporablja v obrambni Industriji (Na Nizozemskem jo uporablja NATO) kot zaščitni predmet pred zaznavanjem toplote v samem objektu. Je pa tudi zelo dober, nepogrešljiv reflektivni material pri izolativnosti in reflektivnosti prostora za vzgojo in gojenje rastlin (v zaprtih prostorih). Odsevni sloj folije zagotavlja, da se količina(masa) svetlobe od luči na rastline usmeri nazaj v vaše rastline ter z tem prepreči izgubo svetlobe, katero vpije material: stene, tla, strop, razne razpoke itd.).

Folija preprečuje tudi nadaljno izgubo toplote v vašem prostoru. Folija ustavi toplotno in električno izgubo, katero pa nujno potrebujete za gojenje rastlin. Anti detekt folija je zelo dober izolator prenosa toplote. Z tem vam omogoča varčevanje z energijo ter izboljšuje pogoje za rast ter posledično vpliva na dober pridelek.

Odlična odsevnost, toplotna zaščita ter lastnosti ADF folije pomenijo, da je zelo učinkovita, kadar se uporablja kot hidroponični film za povečanje odbojnosti svetlobe. Odsevni sloj zagotavlja, da se največja količina svetlobe usmeri nazaj proti pridelku (rastlinam).

 Glavne lastnosti:

 *  Blokira toplotno sevanje

 * Idealno za rastlinjake in notranje grow prostore ter grow box-e

 * 100% svetlobno tesen material

 * Zmanjšuje stroške ogrevanja in izgubo hlajenja v prostoru

 * Prihranite energijo in denar

 * Enostaven za uporabo in namestitev

 * Ne zahteva zaščitnih obleko ali posebnih orodij za postavitev

 * Ne zahteva vzdrževanja

 * Visoko vzdržljiva, traja dlje

Primer: Radiator v sobi - Lahko se namesti na zadnji strani radiatorja. S svojo visoko toplotno odbojnostjo izvedbe, da aluminijev material usmeri toploto nazaj v prostor ter jo ne spusti uhajati v steno, strop ali tla v vaši stavbi.

Folija se lahko namesti tudi v prostorih kjer imate slabšo izolacijo a bi vseno bi želeli zadržati ali celo povečati temperaturo za kakšen odstotek, ne želite pa prostora na novo izolirati ter vložiti dodatnega denarja. primerna za: kletni prostori, sobe, živalska bivališča( pasje ute, kurniki itd.).

Radiacija teles:

Primer: Črn Body = 1.00

rdeča hišna opeka = 0.93

Z  ADF folijo zmanjšate zaznavanje toplote v vašem prostoru kar pomeni, da jo z toplotno infra red camero zelo težko zaznajo. Količnik radiacije pri prižganih lučeh v prostoru ter zaznavanja toplote teles se z uporabo ADF folije zmanjša na faktor: = 0,055

Folija je visoke kvalitete in na tržišču se že pojavljajo kopije zato priporočamo, da vam ob nakupu predložijo brošuro, katera je vedno priložena poleg artikla. Ob nakupu folije je priložen priročnik!

 

 

Budseason Distribucija- C3 za Slovenijo. Izdelek prodajamo po maloprodajnem in veleprodajnem ceniku. Za veleprodajni cenik nam pišite na info@budseason.com
Na voljo so ADF folije:

50 metrov 

100 metrov

ADF Trak 100 metrov

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje