Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0764
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
31.60€
Brez DDV: 28.86€

APTUS Regulator stimulira vegetacijo in cvetenje ter zagotovi dober proces razvoja rastline. Zagotavlja zaščito pred stresom kot naprimer: Gljivični napadi, toplotni šok, insekti itd... - Regulator zagotovi, da ob povišani zunanji temeraturi 40 stopinj in več rastlino ohrani še vedno zeleno in zdravo. - Zmanjša Transpiracijo do 30% - Izboljšuje obrambne reakcije proti škodljivcem in bolezni, ščiti in ohranja mineralnega privzema, celične stene v rastlinskem deblu, povečuje donos - Regulator je stimulans za vegetacijo in cvetenje, ki pomaga procesom in podpira razvoj rastlin. Regulator krepi pridelke, ki jih ureja absorpcija hranil in povečanje vsebnosti suhih snovi.Regulator zagotavlja maksimalno zaščito v stresnih situacijah, kot so komarji in glivični napadi, toplote, vodni in zemeljski stres.  

SESTAVA: sestavljen je iz Bio razpoložljivih elementov, glavna komponenta je Silicijev dioksid. Rastlina ustvari več vlaken kot ponavadi saj Silicijeva kislina uravnava sprejem pomembnih hranil( Dušik (N) in Kalij (K).  

UPORABA: Je zelo koncentriran proizvod (1: 6666) saj majhna doza z 15 ml na 100 litrov zadošča za velike spremembe, katere se bodo odvijala tokom rasti in cvetenja. Regulator mešajte vedno z čisto vodo, dobro mešajte, da se enakomerno porazdeli  ter šele zatem dodajajte ostala gnojila.  

DOZIRANJE: 1,5ml/10 litrov vode


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI