Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: ean0826
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
19.50€
Brez DDV: 17.81€

Posebno zasnovana formula Startboosterja so 100% aktivni biološki elementi, ki spodbujajo razvoj koreninskega sistema, če posebaj lasastih korenin. Hkrati vzdržuje in obnavlja naravno mikrofloro substrata, zemlje, da je dobro oskrbljena z vsemi potrebnimi biološkimi hranili, ki so nujni v fazi rasti.

Uporaba:

Ker hočete močan booster za rast in proizvodnjo korenin. Spodbuja razvoj močnega in razvejanega stebla, koreninskega sistema in rast rastlinskih tkiv. Spodbuja zdrav razvoj in učinkovito delovanje mikroogranizmov.
Zagotavlja 2x debelejša stebla, saj spodbuja rast vitalnih celic z močno celično strukturo. Z uporabo Startbooster-ja je lahko čas vegetacije krajši.

Uporabljajte ga kot dodatek v kombinaciji z ostalimi NPK gnojili. V primeru, da imate substrat ki je že pognojen, lahko Startbooster uporabljate brez dodajanja NPK gnojil. 2,5ml Startboosterja dodajte v 10L vode v kateri so že razstopljena gnojila NPK in na koncu izmerite EC. Uporabljajte Startbooster skozi celotno obdobje vegetacije in v prvem tednu cvetenja.

Doziranje:

Za hranjenje klonov, podtaknjencev pripravite razstopino v razmerju 1ml Startboosterja na 1L vode.
Med presajanjem, pomočite korenine podtaknjencev v mešanico Startboosterja in vode, v razmerju 1:100 (10ml/1L vode).

Namakalni sistem

Kadar uporabljate Startbooster ali kakršnakoli organska gnojila pri namakalnih sistemih bodite pozorni, saj lahko pride do zamašitve. Zato v namakalnih sistemih priporočamo uporabo pripravka System- Clean.
V rezervoarju namakalnih sistemov, naj razstopina s Startboosterjem ne bo dlje kot 2-3 dni, zaradi nastanka organskeg biofilma, ki bi lahko zamašil cevke namakalnega sistema.

Sestava:

Delovanje:

Organski dušik (N), ki je skeletno vezan na L-amino kislino, da ga rastline hitreje absorbirajo. Biomaso mikroorganizmov, proizvedenih s kontrolirano fermentacijo izbranih vrst sevov. Humična kislina pridobljena iz lignitne plasti. Najkvalitetnejša fulvična kislina.

Organski dušik (N), ki je vezan na amino kisline pripomore k vegetativni rasti, in ni nevarnosti da bi rastlino z njim predozirali. Aminokisline spodbujajo rast in "biostimulirajo" spodbujajo množenje koristnih bakterij. Humična kislina poskrbi za zadostno zadrževanje vode v substratu, vzdržuje optimalno floro za razvoj močnega koreninskega sistema in izmenjavo kationov/anionov. Mikroorganizmi poskrbijo za dekompostiranje hranil in zvišujejo raven antagonističnih bakterij nad pathogenimi (krepijo imunski sistem). 


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
KUPEC KI JE KUPIL TA PROIZVOD JE KUPIL TUDI