Kategorije
   0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Trabe
Šifra: ean6080
Razpoložljivost: Na zalogi
Dostava: 1 - 2 dni
15.90€
Brez DDV: 13.03€

Trabe Oleatbio 250 ml


Oleat BIO by Trabe je 100% naravni insekticid, ki se uporablja za zdravljenje vseh kultur/ rastlin, okuženih z žuželkami, kot so listne uši, ki se nato razgradijo v hranila, ki jih lahko vaše rastline absorbirajo. Vsebuje kalijevo milo, zato ga bodo vaše rastline lahko dobro absorbirale.

OleatBio je kot nalašč za tiste, ki rastline gojijo organsko, saj ne vsebuje nobenih kemikalij in vam ni potrebno uporabljati škodljivih pesticidov, da se znebite žuželk. Zelo učinkovit je proti žuželkam, kot so bele muhe in listne uši - vse žuželke z mehko lupino. Znebili se jih boste lahko preprostim pršenjem , ne da bi vam bilo treba pri tem uporabljati strupenih izdelkov.

Čeprav se jih morda ne boste mogli popolnoma znebiti, boste večino lahko odpravili, da bodo vaše rastline lahko pravilno rasle. Za rdeče pršice in resice boste morali uporabiti bolj specifične izdelke, izmenično s tem, da ne boste preveč obremenjevali rastline.

Pri tripsu priporočamo uporabo večnamenskega insekticida, ki zagotavlja dobre rezultate, čeprav so ti izdelki po naravi kemični - včasih preprosto ni druge možnosti.

Z izvlečkom cimeta lahko z rdečimi pršicami odpravite pršice in jih znebite v samo nekaj odmerkih.

Odmerjanje in uporaba zdravila Oleat Bio by Trabe:


Foliarno(s pršenjem rastlin) :

Razpršite svoje rastline od spodaj navzgor, pri čemer bodite posebej pozorni, da se na spodnjem delu listov znebite vseh žuželk.


Raztopljeno v vodi:

Najmanjši odmerek je približno 2% od 1 litra - 20 ml na 1000 ml.
Priporočamo, da najprej razpršite pod liste vzdolž dna.
Največ enkrat na teden.
Ne uporabljajte vsaj 15 dni pred obiranjem.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje