BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Advanced Hydroponics PK 13-14 500 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Advanced Hydroponics
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean100

Dostava: 1 - 2 dni

8,32  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Dutch Formula Advanced PK je visokokakovostno gnojilo z uravnoteženim razmerjem fosfor-kalij in je odličen dodatek v yačetni fazi oblikovanja popkov, cvetenja in razvoja plodov.

Poleg temeljnih osnovnih hranilnih mineralov za zdravo rast igrata fosfor in kalij kot tudi pomembno vlogo med cvetenjem in razvojem ploda. Fosfor daje rastlinam več energije in posledično poveča proizvodnjo slakdorja.Za razvoj zdravega koreninskega sistema pa kalij izboljšuje prenos vode po rastlini. Kombinacija obeh: fosfata in kalija se gnojilo Advanced PK tretira kot vrhunsko gnojilo.

Uporaba: Advanced PK priporočamo kot dodatek od prvega razvoja cvetov do enega tedna pred nabiranjem.

Doziranje: Prvo dodajte 1 ml PK v eno-litrsko raztopino hranil, nato dodate osnovno hranilo do te mere kodkler ne dosežete željene vrednosti EC. Omenjeno kombinacijo hranila uporabljajte pri vsakem zalivanju. Vsakokrat pred uporabo dobro pretresite.

Lastnosti: Optimalno razmerje med fosforjem in kalijem. Primerno za notranjo in zunanjo uporabo. Je stimulator cvetenja in pripomore k boljšem in večjem razvoju ploda. Je pH nevtralen in topen v vodi.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0.51 kg

Dobro je vedeti

Azomite

Azomite je naravni medij- izboljševalec tal, ki vsebuje več kot 70 mineralov in elementov, potrebnih za optimalno rast in razvoj rastlin. Priporočljiva uporaba pri: Sadnih drevesih, vinske trte, jagodičevja, travnikov, zelenic, vrtnicah ter ostalih rožah v lončnicah.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.