BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Advanced Nutrients B-52 Fertilizer Booster 250 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Nutrients B-52 Fertilizer Booster 250 ml priskrbi naravne hormone in vitamine kar privede do hitrejše rasti, zorenja in posledično tudi do povečanega pridelka.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0093

Dostava: 1 - 2 dni

12,42  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Energijski booster Advanced Nutrients B-52 Fertilizer Booster 250 ml za obe obdobji rasti in cvetenja. Vitamin B1 formula, ki poveča pridelek. Izboljša metabolizem rastline, s tem lahko izčrpa več hranil iz medija.

Advanced Nutrients B-52 Fertilizer Booster 250 ml priskrbi naravne hormone in vitamine, ki jih rastlina drugače ne bi dobila. B-52 takoj pomaga zadovoljiti vaše želje po hitrejši rasti in hitrejšem zorenju, ter poveča količino pridelka. Ta močna formula (vitamin) poveča uspeh vašega vrtnarjenja.

Primeren za gojenje v vseh medijih. Uporablja se vse obdobje vegetacije in od 3. tedna cvetenja do konca, 2ml/1L.

Nasvet: pri uporabi B-52 redno preverjati EC vrednost ! EC vegetacija: 0,8 – 1,4 EC cvetenje: 1,4 – 2,3 (pa tudi več, za poznavalce).

Doziranje: Priporočano polovično dozo 2ml/ 1Liter pri malih rastlinah ter 4 ml/liter pri odraslih rastlinah.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,4 kg

Dobro je vedeti

GNOJILA

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

NOVO
Ni na zalogi
Atami, Gnojila, Namakanje, Vodne Pumpe

599,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.