Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Nutrients OG Organic Big Bud 250 ml

Advanced Nutrients OG Organic Big Bud 250 ml smo obogatili z lastnostmi hidrolizata ribjih beljakovin, ki krepijo popke, ter optimalnim razmerjem fosforja in kalija, ki pospešujeta cvetenje.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0037

Dostava: 1 - 2 dni

12,95  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Advanced Nutrients OG Organic Big Bud 250 ml

Advanced Nutrients OG Organic Big Bud 250 ml smo obogatili z lastnostmi hidrolizata ribjih beljakovin, ki krepijo popke, ter optimalnim razmerjem fosforja in kalija, ki pospešujeta cvetenje. Bio stimulator dopolnjujejo kalcijev lignosulfonat, železov aminokislinski kompleks, magnezij in žveplo, ki vašim visoko vrednim pridelkom nudijo bogat nabor mikrohranil, ki spodbujajo produktivno fazo cvetenja.

Razmerje 2 : 1 med K in P izpolnjuje potrebe rastlin po hranilih, hkrati pa ščiti pred onesnaženjem s težkimi kovinami. Zagotavlja sekundarna mikrohranila, ki ustvarjajo idealne pogoje za nabiranje brstov. 20 biološko dostopnih aminokislin ustvarja okvir za cvetenje

Advanced Nutrients OG Organic Big Bud 250 ml je posebej zasnovan za uporabo z različnimi hidroponskimi sistemi za gojenje z neprekinjeno tekočo hrano, kot so aeroponika, kapljično namakanje, NFT, EBB FLow i kot tudi za gojenje na zemlji.

Doziranje:

  • 2ml na 1l vode

 Uporaba:

  • Od 2. do predzadnjega tedna v fazi cvetenja

 

POZOR: OG Organics™ Big Bud® je popolnoma združljiv z vsemi pH Perfect Base Nutrients ter z vsemi pH Perfect Base Nutrients in dodatki, ki niso pH Perfect, ter z vsemi konkurenčnimi Base Nutrients in dodatki.

OPOMBA: V podjetju Advanced Nutrients v svojih izdelkih ne uporabljamo paklobutrazola, daminozida ali drugih prepovedanih regulatorjev rasti rastlin.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,33 kg

Dobro je vedeti

Plant Success

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE