BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Advanced Nutrients Sensi Coco Bloom Part A+B (2×10 l)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Nutrients Sensi Coco Bloom Part A+B (2×10 l) je dvokomponentno gnojilo namenjeno za gojenje rastlin v kokosovih vlaknih. Gnojilo je primerno za fazo cvetenja.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0689

Dostava: 1 - 2 dni

189,44  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Advanced Nutrients Sensi Coco Bloom Part A+B (2×10 l)

Advanced Nutrients Sensi Coco Bloom Part A+B (2×10 l) je dvokomponentno gnojilo namenjeno za gojenje rastlin v kokosovih vlaknih. Gnojilo je primerno za fazo cvetenja.

Advanced Nutrients Sensi Coco Grow Part A+B (2×10 l) PH Perfect – Part A 3-0-0, Part B 2-4-8 Konkurenčna gnojila nimajo prave kombinacije elementov: preizkusi so pokazali, da nekateri od njih dejansko upočasnijo in zmanjšajo cvetenje. Sensi Bloom COCO 2-delni vsebuje različne vrste pomembnih in manj pomembnih hranil. Ti so skrbno razporejeni, tako da rastline pridelajo slastne cvetove. Sensi Bloom COCO  v 2-eh delih je obsežen program hranil za hidroponiko in še več. Zelo enostaven za uporabo. Zagotavlja povečanje pridelka. Če želite obilnejši pridelek in »vse kar sodi« k temu, izberite Sensi Bloom.

Navodila za uporabo:

  • Sensi Bloom COCO je zelo enostaven za uporabo: nalijte enaki količini »Part A« in »Part B«, vse dokler ne dosežete primerne vsebine hranil.
  • Ne mešajte skupaj »Part A« in »Part B«.
  • V rezervoar dodajte posebej »Part A« in posebej »Part B«.
  • Navodila za doziranje so navedena v tabeli na embalaži!
  • Sestavine: Kalcijev nitrat, Kalijev nitrat, Sodium molibden. Analize: Dušik (N) … 4.30% (Amonijev dušik: 0,10%, Dušikov nitrogen: 2.10%, vodotopni dušik: 2.10%), Kalijev karbonat – topni (K2O)…3.10% Kalcij (Ca) …1.70% Molibden (Mo)…0.0008%.

Doziranje:

  • 4ml na 1l vode, 2ml na 1l vode za male rastline. Pred uporabo plastenko obvezno pretresti. Obe komponenti gnojila A in B mešajte v vodo posebej, ne smeta se zmešati skupaj, razen v vodi!

 

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 22 kg

Dobro je vedeti

Moonshine Nutrient

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

Advanced Hydroponics Of Holland, Gnojila

27,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.