Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

Advanced Nutrients SensiZym 4 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Nutrients SensiZym 4 L je super koncentrat z več kot 80 različnih encimov od katerih ima vsaka posebne funkcije, ki izboljšujejo rast rastlin in korenin.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0625

Dostava: 1 - 2 dni

114,75  Z vklj. DDV 97,53  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Advanced Nutrients SensiZym 4 L

Advanced Nutrients SensiZym 4 L je super koncentrat z več kot 80 različnih encimov od katerih ima vsaka posebne funkcije, ki izboljšujejo rast rastlin in korenin. Encimi lahko storijo v nekaj sekundah ali minutah ogromno dobrega dela saj bi rastlina sama brez njih potrebovala nekaj dni ali tednov. Sensi Zym razgradi mrtve korenine, škrob ter nudi rastlini ogljikove hidrate in hranilne snovi, ki pospešujejo rast rastlin kot tudi koristne bakterije, ki pomagajo rasti.

Advanced Nutrients so analizirali izdelke njihovih tekmecev in ugotovili, da je nekaj povsem nedejavnih encimov zaradi zelo kratkega roka življenja. Encimi se merijo v enotah aktivnosti – Sensi Zym ima najvišje enote aktivnosti. Vsi encim izdelki so narejeni za premagovanje ali razkrajanje odmrlih ostankov korenin. S

Navodila:

  • Pred uporabo dobro pretresite
  • Uporabljamo od 1. – 6. tedna cvetenja
  • Popolnoma združljiv z vsemi pH Perfect® in ostalimi Advanced Nutrients osnovnimi hranili

Doziranje:

  • 2 ml / 1 L vode

Sestava:

  • Vsebuje neživilske sestavine
  • Aktivne sestavine
  • Beta-Glucanase 10 enot / ml
  • Celulaza 850 enot / ml
  • Xylanase 200 enot / ml

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Dobro je vedeti

NPK Industries- RAW

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Atami, Gnojila in dodatki, Organski dodatki, Substrati

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV 35,19  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.