BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

Advanced Nutrients SensiZym 4 l

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Advanced Nutrients SensiZym 4 l je super koncentrat več kot 80 različnih encimov.

Proizvajalec: 

Advanced Nutrients
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0625

Dostava: 1 - 2 dni

100,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Advanced Nutrients SensiZym 4 l

Advanced Nutrients SensiZym 4 l je super koncentrat več kot 80 različnih encimov, od katerih ima vsaka posebne funkcije, ki izboljšujejo rast rastlin in korenin. Encimi lahko storijo v nekaj sekundah ali minutah ogromno dobrega dela, zakar bi rastlina sama brez njih potrebovala nekaj dni ali tednov. Sensi Zym razgradi mrtve korenine, škrob,…nudi rastlini ogljikove hidrate in hranilne snovi, ki pospešujejo rast rastlin kot tudi koristne bakterije, ki pomagajo rasti.

Advanced Nutrients so analizirali izdelke njihovih tekmecev in ugotovili, da je nekaj povsem nedejavnih encimov zaradi zelo kratkega roka življenja. Encimi se merijo v enotah aktivnosti – Sensi Zym ima najvišje Enote aktivnosti, v resnici, trikrat večje kot njihov najbližji konkurent. Vsi encim izdelki so narejeni za premagovanje ali razkrajanje odmrlih ostankov korenin. Sensi Zym naredi tudi to, ampak razvije tudi encime, ki izboljšajo rast rastlin in razvoj koreninskega sistema.

Doziranje: 2ml na 1l vode od 1-6 tedna cvetenja.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Dobro je vedeti

SuperThrive

SuperThrive je super koncentriran hormon bio-stimulans. aditiv priporočljiv za uporabo pri gojenju tropskih rastlin, posebej Plumerije. Izredno učinkovit tudi pri spodbujanju nove rasti. Učinkovit pri uporabi vrtnih trat za ohranjanje fotosinteze ohranja klorofila ter ohranja trato lepo in zeleno.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Advanced Hydroponics Of Holland, Gnojila

27,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.