BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Agrogel 50 g

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Agrogel 50 g je okolju prijazen super absorbcijski polimer, ki na svojo težo veže več kot 100-kratno količino vode in je zelo primeren za uporabo v kmetijstvu.

Proizvajalec: 

Melamin
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2068

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

6,10  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Agrogel 50 g

Agrogel 50 g je okolju prijazen super absorbcijski polimer, ki na svojo težo veže več kot 100-kratno količino vode in je zelo primeren za uporabo v kmetijstvu.

Agrogel ima visoko trajnost v prsti in visoko sposobnost absorbiranja in postopnega sproščanja vode, kar omogoča boljšo rast rastlin in njihovo preživetje v dolgih sušnih pogojih.

Pripravljen iz drobno mletega polimera. Ob nabrekanju z vodo tvori gosto pasto, ki se oprime korenin rastlin in tako preprečuje izsušitev ob presajanju ali transportu sadik.

Doziranje:

  • 50 gramov zadostuje za 50 litrov zemlje, 1 kilogram zadostuje za 1000 litrov zemlje

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru stika z sluznico izperite takoj z tekočo vodo. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 1,2 kg

Dobro je vedeti

Crazy Hills

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

Hidroponični substrati, Medij za rast

4,51  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.