BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Atami B-Cuzz Soil Booster 1 Liter

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

25,73  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Soil Booster je bil izdelan posebej za gojenje v zemlji. Ugodno vpliva na pomembne mikroorganizme in bakterije, ki dajejo substratu življenje in zagon, s tem pa prispeva k izboljšanju stanja rastline. Hranilo zagotavlja dodatno stabilnost in biološko ravnovesje v substratu, kar pa prispeva k boljšemu razvoju koreninskega sistema rastline.

Poleg vodnih bakterij  booster vsebuje tudi bistvene kelatna mikrohranila. Mikrohranila so prehranske sestavine, ki jih nujno potrebuje rastlina, da bi se lahko dobro razvila. B’cuzz Soil Booster Universal zagotavlja vse kar rastlini primanjkuje med procesom rasti. B’cuzz Soil Booster Universal  pomaga določiti citronske kisline tako, da se vsa pomembna hranila neposredno pretvorijo v energijo za rast rastline.

Navodila za uporabo: Dodajajte dnevno v fazi rasti rastlin; V kombinaciji z B’cuzz Bloom Stimulator se dosegajo boljši rezultati.

Doziranje: Nizka intenzivnost svetlobe: 1ml/1L vode; Srednje močna svetloba: 1,5ml/1L vode; Visoka intenzivnost svetlobe: 2ml/1l vode

Sestava: Dušik (N) skupni 0.74%, fosforjev pentoksid (P2O5) 0.18%, kalijev oksid (K2O) 0.24%, natrijev oksid (NaO) 0.23%, kalcijev oksid (CaO) 0.28%, magnezijev oksid (MgO) 0.91%.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

Plant Success

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

84,18  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.