Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Athena IPM 3,78 L

Athena IPM je izjemno učinkovito sredstvo proti večini insektov, ki lahko povzročijo precejšnjo škodo vašim rastlinam. Tudi trdovratna plesen ni problem za IPM.

Proizvajalec: 

Athena Ag
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean6004

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

215,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Athena gnojila so Ameriškega porekla, Jungle boys.

Athena IPM, 3,78 L

  • naravni insekticid
  • uporabna od mladih rastlin do žetve
  • tudi proti oidiju
  • 100% biološke aktivne sestavine

Athena IPM je izjemno učinkovito sredstvo proti večini insektov, ki lahko povzročijo precejšnjo škodo vašim rastlinam. Tudi trdovratna plesen ni problem za IPM.

Samo naravne učinkovine:

IPM iz Athene deluje izključno biološko. Prefinjena mešanica citronske kisline, olja poprove mete, olja limonske trave in olja geranije se zelo učinkovito bori proti škodljivcem v različnih fazah razvoja. Ne glede na to, ali gre za jajce, ličinko ali odraslo žuželko – napad škodljivcev se že po kratkem času znatno zmanjša. Običajno zadoščajo trije tretmaji za odstranitev žuželk iz vašega notranjega in zunanjega gojenja. Okužbo večine škodljivih gliv lahko preprečimo tudi z IPM.

 

Enostaven nanos z brizganjem:

Athena IPM je treba nanesti na prostem zgodaj zjutraj, za gojenje v zaprtih prostorih pa preden prižgemo luči. Uporabite 20 – 30 ml IPM na liter pršilne vode, 3-krat v 3-dnevnih intervalih.

Začnete lahko z manjšim odmerkom, če imate odporne žuželke, povečajte odmerek. Poleg tega lahko IPM uporabljate zunaj zgodaj zjutraj. Poleg tega lahko Athena IPM dodate tudi vodi za namakanje. Tukaj zmešate 12 – 22 ml na 10 litrov vode. IPM je združljiv z vsemi gnojili in spodbujevalci.

 

Obseg dobave:

1x 3,78 L Athena IPM

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 5 kg

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Athena Ag, Gnojila in dodatki

17,01  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila in dodatki, Athena Ag

45,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE