Spoštovani, dne 16.5.2023 bo skladišče odprto od 13.00 do 17.00 ure. Za nevšečnosti se vam opravičujemo. Pozdrav, Budseason.eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

-15%
-15%

Athena IPM 946 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Athena IPM 946 ml je izjemno učinkovito sredstvo proti večini insektov, ki lahko povzročijo precejšnjo škodo vašim rastlinam. Tudi trdovratna plesen ni problem za IPM.

Proizvajalec: 

Athena Ag
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean6003

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

72,25  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Athena gnojila so Ameriškega porekla, Jungle boys.

Athena IPM, 946 ml

  • naravni insekticid
  • uporabna od mladih rastlin do žetve
  • tudi proti oidiju
  • 100% biološke aktivne sestavine

Athena IPM je izjemno učinkovito sredstvo proti večini insektov, ki lahko povzročijo precejšnjo škodo vašim rastlinam. Tudi trdovratna plesen ni problem za IPM.

 Samo naravne učinkovine:

IPM iz Athene deluje izključno biološko. Prefinjena mešanica citronske kisline, olja poprove mete, olja limonske trave in olja geranije se zelo učinkovito bori proti škodljivcem v različnih fazah razvoja. Ne glede na to, ali gre za jajce, ličinko ali odraslo žuželko – napad škodljivcev se že po kratkem času znatno zmanjša. Običajno zadoščajo trije tretmaji za odstranitev žuželk iz vašega notranjega in zunanjega gojenja. Okužbo večine škodljivih gliv lahko preprečimo tudi z IPM.

Enostaven nanos z brizganjem:

Athena IPM je treba nanesti na prostem zgodaj zjutraj, za gojenje v zaprtih prostorih pa preden prižgemo luči. Uporabite 20 – 30 ml IPM na liter pršilne vode, 3-krat v 3-dnevnih intervalih.

Začnete lahko z manjšim odmerkom, če imate odporne žuželke, povečajte odmerek. Poleg tega lahko IPM uporabljate zunaj zgodaj zjutraj. Poleg tega lahko Athena IPM dodate tudi vodi za namakanje. Tukaj zmešate 12 – 22 ml na 10 litrov vode. IPM je združljiv z vsemi gnojili in spodbujevalci.

 Obseg dobave:

1x 946 ml Athena IPM

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 1,5 kg

MORDA VAS TUDI ZANIMA

-25%
Gnojila in dodatki, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

Pest kontrola, Pest Kontrola pripravki

12,08  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.