Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Athena PRO BLOOM 11.36 Kg

Athena PRO BLOOM 11.36 Kg prispeva uravnotežene ravni makro in mikroelementov, vključno z žveplom (S), ki se uporablja za povečanje moči in okusov.

Proizvajalec: 

Athena Ag
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean5165

Dostava: 1 - 2 dni

199,01  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Athena PRO BLOOM 11.36 Kg

Cvetoče rastline potrebujejo večje količine fosforja (P) in kalija (K), da povečajo količino cvetov in podpirajo visoko presnovne aktivnosti. Athena PRO BLOOM 11.36 Kg prispeva uravnotežene ravni makro in mikroelementov, vključno z žveplom (S), ki se uporablja za povečanje moči in okusov.

  • Uravnotežen NPK in bistveni mikroelementi (pri uporabi s Pro Core)
  • Popolnoma topno suho gnojilo, brez delcev ali usedlin
  • Deluje s katerimkoli dozirnim sistemom: Dosatron, Netaflex, Rhythm
  • Pri sobni temperaturi se popolnoma zmeša
  • Nizka vsebnost težkih kovin

Idealen za mešalne posode in združljiv z vsemi dozirnimi sistemi. Ta mešanica velikega mletja je 100 % topna in ne bo zamašila namakalnih sistemov ali pustila usedlin v rezervoarjih.

 

Navodila za mešanje:

  • Vedno uporabljajte v kombinaciji z Athena Pro Core. Merite po teži, ne po prostornini. Ne kombinirajte v suhih ali koncentriranih oblikah.
  • Rezervoar za zalogo: Zmešajte največ 2,5 lbs na 1 galono vode, dobro premešajte, dokler se ne raztopi. Dozirajte s hitrostjo glede na želeno jakost raztopine.
  • Rezervoar: Za vsak 1 gram Pro Bloom uporabite 0,6 grama Pro Core. Glejte tabelo odmerjanja za ciljne stopnje mešanja EC.

 

Sestavine:

Kalijev fosfat, kalijev sulfat, magnezijev sulfat, železov DTPA

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

 

 

Dodatne informacije

Teža 13 kg

Dobro je vedeti

NPK Industries- RAW

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE