BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BactoBloom 50 Gram

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0096

Dostava: 1 - 2 dni

16,70  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Agrobacterias BaktoBloom je vodotopno spojina v prahu in vsebuje koristne žive bakterije. Zagotavlja večjo proizvodnjo sladkorja in smole. Gnojilo je naravno in je primerno za ekološko pridelavo rastlin. BaktoBloom spodbuja širjenje koristnih mikro-organizmov. BaktoBloom zagotavlja boljšo absorbcijo razpoložljivega kot tudi nerazpoložljivega natrija in kalija

BactoBloom pripomore k bujni rasti in omogoča kasneje tudi bujno cvetenje.

Uporaba:  2,5ml/ 1 litra vode ter zalijte substrat (zemljo). Za pospešeno cvetenje uporabite 50ml/ 10 Litrov vode. Zalivajte počasi, da se BaktoBloom čim boljše vpije v substrat (prst).

Paziti, da ne zalivate rastlin po BaktoBloom uporabi z kakršno koli baktericidi ali pesticidi.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Dobro je vedeti

Advance Hydroponics Of Holland

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

Advanced Hydroponics Of Holland, Gnojila

27,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.