BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Bat Guano 25 Liter

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Bat Guano je Netopirjevo gnojilo za boljši okus in vonj rastline.

Proizvajalec: 

Plagron
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0680

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

91,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Bat Guano 25 Liter

Bat Guano je Netopirjevo gnojilo za boljši okus in vonj rastline! Bat Guano je gnojilo v prahu, uravnoteženo organsko gnojilo. Stimulira razvoj korenin, kakovost prsti, zdravo rast in cvetenje in pusti lep vonj in okus pridelka.

PREDNOSTI: Pospešuje razvoj in rast koreninskega, pospeši rast in v kasnejši fazi tudi cvetenje. Z uporabo Bat Guana rastlini zagotovite večjo odpornost proti stresu.

NAVODILA ZA UPORABO: Bat Guano uporabite, če je zemlja izčrpana. Uporabljate ga lahko v notranjem in zunanjem vrtnarjenju.

DOZIRANJE: UPoraba zunaj: 20 litrov na 100 m2

Lončnice: 55 litrov na 100 litrov zemlje.

TIP GNOJILA Organska gnojilna raztopina NPK (4 – 16 – 3)

SESTAVA Skupni dušik (N) 4% (od tega organski dušik 4%), vodotopni fosforjev pentoksid (P2O5) 16% in vodotopni kalijev oksid (K2O) 3%.

 

OPOZORILO! R 36/38: draži oči in kožo! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

OB NAROČILU  POŠLJEMO NAJVEČ 2X 25 LITROV BAT GUANA- ZEMLJE, VSAKA NASLEDNJA VREČA SE DOPLAČA Z  POŠTNINO  3,00€ + DDV 22%

Dodatne informacije

Teža 30 kg

Dobro je vedeti

GrowsArtig

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

84,18  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.