Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Bat Guano 5 L

Bat Guano 5 L je Netopirjevo gnojilo za boljši okus in vonj rastline. Bat Guano je gnojilo v prahu, uravnoteženo organsko gnojilo. Stimulira razvoj korenin, kakovost prsti, zdravo rast in cvetenje in pusti lep vonj in okus pridelka.

Proizvajalec: 

Plagron
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0681

Dostava: 1- 2 dni

OZNAKE

39,65  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Bat Guano 5 L

Bat Guano 5 L je Netopirjevo gnojilo za boljši okus in vonj rastline. Bat Guano je gnojilo v prahu, uravnoteženo organsko gnojilo. Stimulira razvoj korenin, kakovost prsti, zdravo rast in cvetenje in pusti lep vonj in okus pridelka.

Prednosti: Pospešuje razvoj in rast koreninskega, pospeši rast in v kasnejši fazi tudi cvetenje. Z uporabo Bat Guana rastlini zagotovite večjo odpornost proti stresu.

Navodila za uporabo:

  • Bat Guano uporabite, če je zemlja izčrpana.
  • Uporabljate ga lahko v notranjem in zunanjem vrtnarjenju.

Doziranje:

  • Uporaba zunaj: 20 litrov na 100 m2
  • Lončnice: 55 litrov na 100 litrov zemlje.

Tip gnojila:

  • Organska gnojilna raztopina NPK (4 – 16 – 3)

Sestava:

  • Skupni dušik (N) 4% (od tega organski dušik 4%), vodotopni fosforjev pentoksid (P2O5) 16% in vodotopni kalijev oksid (K2O) 3%.

 

OPOZORILO! R 36/38: draži oči in kožo! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 5 kg

Dobro je vedeti

Ostala Gnojila

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

18,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE