Spoštovani, dne 25.10.2023 bo skladišče zaprto. Vsa prejeta spletna naročila bodo odpremljena z GLS kurirjem, dne 26.10.2023. Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje. Lep pozdrav, Budseason. Eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Biodor Control CNB 33 Neutro

Zelo učinkovit neutralizator neprijetnih vonjav Biodor Control CNB 33 Neutro z zelo prijetnim, osvežujočem vonjem bo pravi naslov za uporabo v avtomobilu, hodniku, kopalnici, WC-ju, delovni omarici kot tudi omari za čevlje.

Proizvajalec: 

Biopulcher
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2063

Dostava: 1 - 2 dni

11,90  Z vklj. DDV 10,11  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Biodor Control CNB 33 Neutro

Zelo učinkovit neutralizator neprijetnih vonjav Biodor Control CNB 33 Neutro z zelo prijetnim, osvežujočem vonjem bo pravi naslov za uporabo v avtomobilu, hodniku, kopalnici, WC-ju, delovni omarici kot tudi omari za čevlje.

Biodor smo preizkusili in učinkuje 100% učinkovito odstranjuje vse organske vonje. Biodor je zasnovan tudi za zelo specifične neprijetne vonje po tobaku in konoplji. Gre za mehak gel, ki vsebuje različne nevtralizatorje vonjav. Ko hlapijo ostanejo v zraku dokler ne pridejo v stik z molekulami vonja in jih nevtralizirajo.

Biodor Control CNB združuje različne tehnologije nevtralizacije vonjav za doseganje odličnih rezultatov. Zaradi inovativne tehnologije in visoke koncentracije učinkovin je 33-gramski format učinkovitejši od drugih podobnih 400-gramskih izdelkov.

Opis:

  • Format 33 gr. (6,8 x 3,2 x 1,5 cm)
  • Odstrani vonjave iz prostorov do 50 m2 in pusti mehko cvetlično in citrusno aromo. Trajanje od 1 do 2 meseca, odvisno od temperature in pretoka zraka.
  • Hitrost izhlapevanja je odvisna od izparilne površine, temperature in pretoka zraka v prostoru!

 

Kako uporabiti:

  1. Odprite embalažo in jo položite v željeni prostor.
  2. Gel pustite v prostoru.
  3. Po odprtju lahko Biodor Control CNB shranite v nepredušni posodi za shranjevanje do ponovne uporabe. Pri rokovanju uporabljajte zaščitne rokavice.
  4. Hitrost izhlapevanja je odvisna od izparilne površine, temperature in pretoka zraka v prostoru!

 

 Poreklo: Španija

OPOZORILO! Pri rokovanju z Biodor uporabljajte zaščitne rokavice. Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV 5,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

7,32  Z vklj. DDV 6,22  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV 7,26  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV 9,33  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE