Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Bionova Soil Supermix 5L

Bionova Soil Supermix 5L izboljša optimalno stanje tal. Aktivno spodbuja razvoj korenin in zagotavlja popolno gnojilo ne samo za rast, temveč tudi za cvetenje. V podjetju Bionova smo ustvarili ta vse-v-enem gnojilo, zaradi česar je gojenje uporabniku bolj prijazno. Namesto da bi mešali dve komponenti, mešate samo eno.

Proizvajalec: 

BioNova
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean9000

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

99,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Bionova Soil Supermix 5L

Soil-SuperMix je enokomponentno mineralno-organsko gnojilo, ki temelji na Hydro-SuperMix in je posebej prilagojeno sistemom z zemljo. Hranila za rast in cvetenje ter A+B so združeni znotraj enega proizvoda, kar omogoča zelo enostavno gojenje. Vsi njeni elementi so 100 % čisti in organskega izvora. Zato se to gnojilo absorbira neposredno.

Kaj je Bionova Soil Supermix ?

Bionova Soil Supermix 5L izboljša optimalno stanje tal. Aktivno spodbuja razvoj korenin in zagotavlja popolno gnojilo ne samo za rast, temveč tudi za cvetenje. V podjetju Bionova smo ustvarili ta vse-v-enem gnojilo, zaradi česar je gojenje uporabniku bolj prijazno. Namesto da bi mešali dve komponenti, mešate samo eno.

Nasveti pridelovalcev Bionova

✔ Če uporabljate Soil Supermix v kombinaciji z Vitasolom, lahko v zadnjih 2 tednih prenehate uporabljati Soil Supermix in podvojite odmerek Vitasola
✔ Odmerki, ki jih kot nasvet Bionova uporabljamo, so varne vrednosti. Odmerek Soil Supermixa lahko povišujete po 10%, dokler se na listih ne pojavijo rjavi konici, nato pa se vrnete 10% nazaj, da dobite popoln odmerek za vašo določeno genetiko.

V času cvetenja nanesite dodatek PK 13-14. Kljub uporabi kelatov (kelatnih mikro elementov), ​​zaradi katerih je to gnojilo skoraj pH nevtralno, je morda potrebno prilagoditi pH. Za nastavitev pH navzdol uporabite fosforno kislino. Za nastavitev pH navzgor uporabite raztopino kalijevega hidroksida. V tem primeru boste potrebovali 4 grame kalija na liter zemlje za 0,5 pH.

Sestava:

  • Makro elementi, kot so NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg in Si
  • Kelatirani mikro elementi, kot so Fe, Mn, Zn, B, Cu in Mo
  • Organske sestavine

Lastnosti:

  • Izboljša optimalno stanje tal
  • Aktivno spodbuja razvoj korenin
  • Popolno gnojilo za fazo rasti in fazo cvetenja

Uporaba:

  • 15 – 33 ml na 10 L vode
  • Ko začnete z bogato gnojeno zemljo, prve tri tedne ne boste potrebovali tekočega gnojila
  • Ko boste ponovno uporabljali zemljo, boste od prvega dne potrebovali tekoča gnojila, odvisno od analize tal

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

 

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 6 kg

Dobro je vedeti

Metrop

METROP Distribucija gnojil za Slovenski in Hrvaški Trg!

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE