BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Bionova Vitasol 250 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

BioNova
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean9005

Dostava: 1 - 2 dni

8,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Bionova Vitasol 250 ml

 

Melasa iz trsa – koncentracija 1: 1000 – NPK 1-0-3

Vitasol je organski stimulator, ki razvije slajši okus v rastlini. Koristne bakterije in mikorizne glive v vitasolu zagotavljajo visoko stopnjo absorbcije sladkorjev. 100% naravne sestavine v Vitasolu vam nudijo naravno sladkobo.


Kaj je BioNova Vitasol?

To sadno sladilo vsebuje naravne sladkorje, kalcij, magnezij, baker, apno, kalij, vitamini in veliko veganskih elementov v sledovih. Vitasol je izredno primeren kot pretvornik razpoložljivih hranil, zlasti v obdobjih hitre pridelave in hitre rasti (pri umetno osvetljenih pridelkih) ali v primeru stagnacije rasti, zaradi pomanjkanja hranilnih snov,i bo uporaba Vitasola zagotovila več energije v teh fazah cvetenja.


Nasveti pridelovalcev Bionova


✔ Enkrat na teden uporabljajte Bionova Vitasol 250 ml v mešanici od 0,5 ml / liter do 1 ml / liter med rastjo, da obogatite in povečate življenje in aktivnosti mikroorganizmov v substratu.
✔ V fazi cvetenja povečajte uporabo Bionova Vitasol do trikrat na teden s hitrostjo redčenja z 0,5 ml na liter do 1,5 ml / liter za prehrano koristnih bakterij in mikoriznih gliv, ki rastlinam vrnejo več razpoložljivih hranilnih snovi, ki jih je treba absorbirati. s posebnim poudarkom na fosforju, kalij in železo.
✔ Da bi povečali odstotek opraševanja žuželk na sadju in zelenjavi,  rastline poškropite Bionova Vitasol s mešanico 2,5 ml / 10 litrov do 5 ml / 10 litrov.

Kako uporabljati Bionova Vitasol 250 ml?

Bionova Vitasol kot sadno sladilo: v zadnjih tednih cvetenja 5-10 ml na 10 litrov
Bionova Vitasol kot pospeševanje mikroorganizmov: 2,5-5 ml na 10 litrov
Bionova Vitasol se lahko meša z vsemi gnojili Bionova, stimulatorji, minerali, univerzalni materiali in podlage. Bionova Vitasol ni primeren za vsak namakalni sistem!
Bionova Vitasol se lahko uporablja kot listno pršilo.
Kadar se Vitasol uporablja v namakalnih sistemih, je pomembno, da sistem dobro očistite!

Doziranje:

– Zadnji tedni 5-15 ml na 10 litrov
– Ni primerno za pršenje (foliarna uporaba)

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg

Dobro je vedeti

Bionova Premium Fertilizers

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.