BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Bioponic Mix 25 g

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0349

Dostava: 1 - 2 dni

10,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Bioponic Mix

Bioponic Mix vsebuje spore koristne talne glive iz  rodu Trichoderma harzianum. Pripravek je namenjen biotičnemu varstvu rastlin, kar pomeni, da na naraven način z uporabo antagonističnih organizmov poskrbimo, da se v substratu ne morejo razmnožiti škodljivi organizmi – patogeni.  Poleg tega, pripravek omogoča lažje razgrajevanje organskih snovi v območju korenin in s tem rastlini pomaga pri lažji dostopnosti makro in mikro hranil.

Bioponic Mix je primerno sredstvo za organsko pridelavo  v najrazličnejših substratih. Tako v zemlji, kokosu ali hidroponiki. Apliciramo ga direktno v substrat. Če ga uporabljamo v zemlji, naredimo emulzijo z vodo in z njo zalijemo rastline. 10 g pripravkazadostuje za 100 L raztopine. Tretiranje ponovimo na 6-8 tednov.

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

Dobro je vedeti

GuanKalong

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

Advanced Hydroponics Of Holland, Gnojila

27,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.