Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

C3 Anti Detekt platno

Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0165

Dostava: 1 - 2 dni

158,60 279,38  Z vklj. DDV

Počisti
-
+

Opis

C3 ADF- Anti detekt foil

C3 Anti detekt folija se uporablja v obrambni Industriji (Na Nizozemskem jo uporablja NATO) kot zaščitni predmet pred zaznavanjem toplote v samem objektu. Je pa tudi zelo dober, nepogrešljiv reflektivni material pri izolativnosti in reflektivnosti prostora za vzgojo in gojenje rastlin (v zaprtih prostorih). Odsevni sloj folije zagotavlja, da se količina(masa) svetlobe od luči na rastline usmeri nazaj v vaše rastline ter z tem prepreči izgubo svetlobe, katero vpije material: stene, tla, strop, razne razpoke itd.).

Folija preprečuje tudi nadaljno izgubo toplote v vašem prostoru. Folija ustavi toplotno in električno izgubo, katero pa nujno potrebujete za gojenje rastlin. Anti detekt folija je zelo dober izolator prenosa toplote. Z tem vam omogoča varčevanje z energijo ter izboljšuje pogoje za rast ter posledično vpliva na dober pridelek.

Odlična odsevnost, toplotna zaščita ter lastnosti ADF folije pomenijo, da je zelo učinkovita, kadar se uporablja kot hidroponični film za povečanje odbojnosti svetlobe. Odsevni sloj zagotavlja, da se največja količina svetlobe usmeri nazaj proti pridelku (rastlinam).

Glavne lastnosti:

*  Blokira toplotno sevanje

* Idealno za rastlinjake in notranje grow prostore ter grow box-e

* 100% svetlobno tesen material

* Zmanjšuje stroške ogrevanja in izgubo hlajenja v prostoru

* Prihranite energijo in denar

* Enostaven za uporabo in namestitev

* Ne zahteva zaščitnih obleko ali posebnih orodij za postavitev

* Ne zahteva vzdrževanja

* Visoko vzdržljiva, traja dlje

Primer: Radiator v sobi – Lahko se namesti na zadnji strani radiatorja. S svojo visoko toplotno odbojnostjo izvedbe, da aluminijev material usmeri toploto nazaj v prostor ter jo ne spusti uhajati v steno, strop ali tla v vaši stavbi.

Folija se lahko namesti tudi v prostorih kjer imate slabšo izolacijo a bi vseno bi želeli zadržati ali celo povečati temperaturo za kakšen odstotek, ne želite pa prostora na novo izolirati ter vložiti dodatnega denarja. primerna za: kletni prostori, sobe, živalska bivališča( pasje ute, kurniki itd.).

Radiacija teles:

Primer: Črn Body = 1.00

rdeča hišna opeka = 0.93

Z  ADF folijo zmanjšate zaznavanje toplote v vašem prostoru kar pomeni, da jo z toplotno infra red camero zelo težko zaznajo. Količnik radiacije pri prižganih lučeh v prostoru ter zaznavanja toplote teles se z uporabo ADF folije zmanjša na faktor: = 0,055

Folija je visoke kvalitete in na tržišču se že pojavljajo kopije zato priporočamo, da vam ob nakupu predložijo brošuro, katera je vedno priložena poleg artikla. Ob nakupu folije je priložen priročnik!

 

 

Budseason Distribucija- C3 za Slovenijo. Izdelek prodajamo po maloprodajnem in veleprodajnem ceniku. Za veleprodajni cenik nam pišite na info@budseason.comNa voljo so ADF folije:

50 metrov

100 metrov

ADF Trak 100 metrov

Dodatne informacije

Teža 8 kg
Dolžina

100 m, 50 m

Dobro je vedeti

RAZSVETLJAVA

Zakaj osvetlitev pri notranjem gojenju rastlin?

Svetloba je pomembna za razvoj rastline. Trajanje svetlobe je tudi metoda za pomoč rastlinam od faze rasti do faze cvetenja. Takoj, ko rastline prejmejo manj ur svetlobe na dan, se pripravijo na fazo cvetenja.

Osvetlitev v notranjih prostorih.

Svetloba in elektrika sta pomembna orodja za podporo gojenja rastlin v zaprtih prostorih. Trajanje svetlobe je tudi metoda za pomoč rastlinam od faze rasti do faze cvetenja. Takoj, ko rastline prejmejo manj ur svetlobe na dan, se pripravijo na fazo cvetenja. Zato ne pozabite, da ima rastoča rastlina drugačen čas izpostavljenosti kot cvetoča rastlina. Na splošno je za rastočo rastlino izbrano 18 ur svetlobe, za cvetoče pa 12 ur. To velja tako za klasično žarnico za rast kot za LED osvetlitev. Stvari so se spremenile s prihodom LED razsvetljave. LED osvetlitev oddaja manj toplote in idealno temperaturo je lažje nadzorovati.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala, Razsvetljava za vzgojo rastlin

60,40  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Razsvetljava za vzgojo rastlin, LED Enote

391,00  Z vklj. DDV

Razsvetljava za vzgojo rastlin, Sijalke LED

12,20  Z vklj. DDV

Razsvetljava za vzgojo rastlin, LED Enote

391,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE