BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Canna Bio Boost (1l)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

BIOCANNA BIO BOOST je močan stimulator cvetenja, ki zvišuje kvaliteto in donos, izboljša metabolizem ter zdravje rastlin.

Proizvajalec: 

Canna
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0112

Dostava: 1 - 2 dni

45,99  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

BIOCANNA BIO BOOST je močan stimulator cvetenja, ki zvišuje kvaliteto in donos, izboljša metabolizem ter zdravje rastlin. Stimulira razvoj pravkar formiranih cvetov in zvišuje raven fotosinteze. Večji donosi v kombinaciji s PK 13/14: CannaBoost ni hranilo ampak dodatek, ki zvišuje raven fotosinteze (ena od reakcij, ki rastlini razvije metabolizem) in hitrejšemu cvetenju. Razpoložljivost hranil je zelo pomembna za doseganje optimalnih rezultatov z CannaBoost.

V kombinaciji s PK 13/14 so zagotovljeni boljši rezultati, to pa zato, ker PK 13/14 doda rastlini dodatne cvetoče elemente, medtem ko CannaBoost zagotavlja, da bo rastlina imela dovolj energije za uporabiti te elemente. Sadna kislina ter oligo saharidi skupaj z bio aktivnimi sestavinami tvorijo osnove proizvoda. BIO BOOST zagotavlja izvrsten proces presnove. Ekstrakti na bazi hmelja spodbujajo cvetenje.

NAVODILA ZA UPORABO: Uporablja se predvsem v bio kmetijstvu; Uporablja se v kombinaciji z vašimi ostali hranili oz. gnojili; Dobro pretresite pred uporabo; Mešanico je potrebno uporabiti v roku 4 dni; NE sme se uporabljati s proizvodi, ki vsebujejo vodikov peroksid (H202); CannaBoost lahko dodajamo ročno, z namakanjem ali folijarnim hranjenjem;

DOZIRANJE: 1:500 (20ml/10L vode) (od trenutka, ko se cvetovi začnejo razvijati), za dodatno pomoč k cvetenju lahko dodate mešanico v razmerju 1:250 (40ml/10L vode).

CERTIFIKATI/GARANCIJE: BIO BOOST ima certifikat EKO SKAL; Pregledan je v skladu s predpisi, določenimi z zakonom; Embalaža je narejena iz 100% polietilena (ni iz kadmija in PVC-a) in jo je možno reciklirati.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

GrowsArtig

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.