BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Canna Bio Flores (1l)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Canna
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0114

Dostava: 1 - 2 dni

18,21  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

BIOCANNA BIO FLORES je organsko gnojilo razvit za fazo cvetenja hitro rastočih rastlin. BIO FLORES vsebuje ekstrakte hmelja, ki zagotavlja vašim rastlinam veliko mineralov v pravilnih razmerjih. Poleg mineralov, vsebuje ekstrakt hmelja tudi lupulin, luparol, lupolon in humlin, ki rastlinam zagotavljajo odlične pogoje za cvetenje.   

NAVODILA ZA UPORABO: V primeru pospešene rasti, pravilno oskrbujte rastlino z raztopino; Priporočljivo je od 1 do 3 krat tedensko, če so tla rodovitna; Izrabljena zemlja pa potrebuje vsakodnevno gnojenje; Pripravljeno raztopino je potrebno uporabiti v toku dneva;

DOZIRANJE: 1:250 (40ml koncentrata / 10L vode).  

OSTALI NAPOTKI: Pred uporabo dobro pretresite; Za rast priporočamo apnenčast teren; Priporočena EC vrednost je med 0.9 in 1.6 mS/cm2; Pri razredčenih hranilnih raztopinah ni potrebna izboljšava pH-a; Pretirano gnojenje lahko škoduje zemlji in zmanjša kakovost rastlin.  TIP GNOJILA: Raztopina gnojila NPK (2,5 – 2,0 – 5,0) z mikrohranili. 

SESTAVA: Makrohranila: organsko vezani dušik (N) skupni 2,5%, fosforjev pentoksid (P₂O₅) 2,0%, kalijev oksid (K2O) 5,0%. Ekstrakt hmelja 5,0%. Sekundarna hranila: magnezij (Mg), žveplo (S);  Mikrohranila: bor (B), baker (Cu), mangan (Mn), molibden (Mo), cink (Zn) ter  železo (Fe). 

CERTIFIKATI/GARANCIJE: Certifikat za uporabo v biološkem kmetovanju; Surovine so pridobljene iz različnih rastlinskih izvlečkov in fosfatnih surovin; Embalaža je narejena iz 100% polietilena (ni iz kadmija in PVC-a) in jo je možno reciklirati.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

NPK Industries- RAW

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.