BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Canna Boost (1l)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Canna Boost (1l) je močan stimulator cvetenja, ki zvišuje kvaliteto in donos.  Stimulira razvoj pravkar formiranih cvetov in zvišuje raven fotosinteze. 

Proizvajalec: 

Canna
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0172

Dostava: 1 - 2 dni

65,70  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Canna Boost (1l)

Canna Boost (1l) je močan stimulator cvetenja, ki zvišuje kvaliteto in donos.  Stimulira razvoj pravkar formiranih cvetov in zvišuje raven fotosinteze.  Dostopnost do hranil je zelo pomembna za doseganje optimalnih rezultatov, kar nam zagotavlja CANNABOOST ob uporabi skupaj z PK 13/14. Večina boosterjev so samo dodatno hranilo, CANNABOOST za razliko od ostalih pa resnično izboljša (boost) metabolizem (imunski sistem) in zdravje. Večji donosi v kombinaciji s PK 13/14: CANNABOOSTni hranilo ampak dodatek, ki zvišuje raven fotosinteze (ena od reakcij, ki rastlini razvije metabolizem) in hitrejšemu cvetenju.

Razpoložljivost hranil je zelo pomembna za doseganje optimalnih rezultatov z CANNABOOST (zagotovljena dostopnost vseh hranil je garantirana z CANNA proizvodi). V kombinaciji s PK 13/14 so zagotovljeni boljši rezultati, to pa zato, ker PK 13/14 doda rastlini dodatne cvetoče elemente, medtem ko CANNABOOSTzagotavlja, da bo rastlina imela dovolj energije za uporabiti te elemente.

Boljše zorenje in močnejši imunski sistem: CANNABOOST vsebuje simulatorje cvetenja, ki zagotavljajo boljše zorenje. Vsebuje tudi naravne regulatorje za cvetenje, ki pomagajo k bolj enakomernemu in močnejšemu cvetenju (rastlina je tudi bolj odporna na razne bolezni). Pripomore tudi k boljšemu in močnejšemu okusu. 

Doziranje: 1:500 (20ml na 10 liter vode). Razmerje 1:250 oziroma 40ml na 10 liter vode za dodatno spodbudo cvetenj. Nasvet: Pred uporabo dobro pretresite vsebino. Mešanico gnojil porabite v 4 dneh.

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 1.1 kg

Dobro je vedeti

Green Buzz Liquids

PROMOCIJA OB NAROČILU 1 LITRA PREJMETE 2X 250ML BREZPLAČNO

PROMOCIJA OB NAROČILU 500ml PREJMETE 1X 250ML BREZPLAČNO

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.