BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Canna Cocos A+B (5l)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

CANNA COCO je kakovostno mineralno gnojilo za gojenje rastlin v kokosovih vlaknih.

Proizvajalec: 

Canna
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0173

Dostava: 1 - 2 dni

56,94  Z vklj. DDV

Na zalogi

- +

Opis

Canna Cocos A+B (5l)

CANNA COCO je gnojilo idealno za gojenje rastlin v kokosovih vlaknih (coco). Vsebuje vse osnovne sestavine za optimalno rast in cvetenje. Je zelo enostaven za uporabo in se lahko uporablja v vseh sistemih za zalivanje.  Vsebuje visoko kakovostne minerale, naravne kelate, humunsko in fulvično kislino.

NAVODILA ZA UPORABO:  Pred uporabo dobro pretresite; Raztopino gnojila pripravljeno za uporabo dobimo tako, da zmešamo enaki količini koncentrata A in B z vodo; Napolnite posodo z vodo; Hranilno raztopino dobro premešajte in jo pustite mirovati nekaj ur; Priporočena vrednost pH-a je 5.2 in 6.2; Priporočena EC vrednost je 1.2 in 2.3 mS/cm2; Za doseganje optimalnih rezultatov, gnojite redno s to raztopino; Priporočljivo je od 1 do 3 krat tedensko; Načeloma s 3-5 litri oskrbimo 1 kvadratni meter na dan; Podrobna navodila so na voljo pri vašem prodajalcu;

DOZIRANJE: Dodajte koncentrat COCO A in COCO B, maksimalno 40ml koncentrata A in 40ml koncentrata B na vsakih 10L vode. 

TIP GNOJILA:  Raztopina gnojila NPK (5 – 4 – 3)  z mikrohranili. 

SESTAVA:  Makrohranila: dušik (N) 5,0% skupni (od tega amonijski (NH₄) 0,1% in nitratni 5,0% (NO₃)), fosforjev pentoksid (P₂O₅) 4,0% oziroma fosfor (P) 2,0%, kalijev oksid (K2O) 3,0% oziroma kalij (K) 3,0%; Sekundarna hranila: kalcijev oksid (CaO) 7,0% oziroma kalcij (Ca) 5,0%, magnezijev oksid (MgO) 3,0% oziroma magnezij (Mg) 2,0%, žveplov trioksid (SO₃) 2,0% oziroma žveplo (S) 0,8%; Mikrohranila: bor (B) 0,007%, baker (Cu) 0,001%, železo (Fe) 0,02% kelatirano z DTPA, železo (Fe) 0,0003% kelatirano z EDDTA, mangan (Mn) 0,01%, molibden (Mo) 0,002%, cink (Zn) 0,007%, fulvična in huminska kislina 0,5%. 

OSTALI NAPOTKI: Koncentrat A in B NE smemo mešati skupaj že razredčene, ker v tem primeru nastanejo netopne spojine; Pretirano gnojenje substrata lahko škoduje zemlji in zmanjša kakovost rastlin.  CERTIFIKATI/GARANCIJE: Embalaža je narejena iz 100% polietilena (ni iz kadmija in PVC-a) in jo je možno reciklirati.

 

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 5.5 kg

Dobro je vedeti

Azomite

Azomite je naravni medij- izboljševalec tal, ki vsebuje več kot 70 mineralov in elementov, potrebnih za optimalno rast in razvoj rastlin. Priporočljiva uporaba pri: Sadnih drevesih, vinske trte, jagodičevja, travnikov, zelenic, vrtnicah ter ostalih rožah v lončnicah.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.