BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Canna Cure (750ml)

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

13,14  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Plesni, ščitkarja, uši, pršice, Sipkav hrošč … svet je poln bolezni, škodljivcev in parazitov, ki iščejo priložnost, da napadejo rastline in uničijo pridelek. Seveda,  želite zaščititi svoje rastline na najboljši možni način. Toda kako? Zaostreni pesticidi, kemikalije, lahko bi delo opravili, vendar pa onesnažujejo okolje in zastrupljajo cvetje in sadje. Ampak na splošno bolj tradicionalni nadzor bolezni in škodljivcev preprosto ne delujejo dovolj dobro. Cnnacure je izdelek, ki ima vse. Okolju prijazen, ta izdelek odpravlja škodljivce in plesni, medtem ko so spodbuja rast in cvetenje.

CANNA CURE so razvili v “Canna Research Laboratories”,  za razliko od katerega koli drugega  fitofarmacevtskega sredstva, saj je tudi hranilo, to zagotavlja zdrave rastline, ki se lahko osredotočijo na proizvodnjo velike rože in večje donose. Sprej  CANNA CURE tvori drugo fizično “kožo” na vaše rastline. Ta plast izboljša barvo listov in moč, in hkrati zagotoviti, da lahko rastlina še vedno diha. To pomeni, da so zdrave, sijoče in čiste, kar omogoča optimalno fotosintezo. Tako rastline imajo priložnost da se osredotočijo na cvetenje. Prav tako se bodo škodljivci zataknili na lepljivo plastjo, tako da ne bodo imeli priložnost, da poškodujejo liste. V kombinaciji z drugimi hranilnimi snovmi CANNA in dodatki, bo CANNA CURE pomagal vašim rastlinam se upreti morebitnih prihodnjih infestacijam in bolezni. Zelo pomembno je, da se  CANNA CURE uporablja na obeh straneh listov. Uporabite  CANNA CURE enkrat na teden, kot preventivni ukrep, da se prepričate, da rastlinski škodljivci ne napadajo liste. Če imate močno okužbo plesni, ščitkarja, pršice ali Brašnjave žuželke, na primer, pršite na tri dni in ponovite, če je potrebno, po nadaljnjih treh dneh. Potem pa še škropljenje tedensko kot običajno. CANNA CURE se lahko uporabljajo od začetka rasti do sečnje, poleg svojega običajnega gnojenja.

NAVODILA ZA UPORABO:  Dobro pretresite embalažo pred uporabo; Zelo pomembno je, da se CannaCure uporablja na obeh straneh listov; Nanesti vsaj enkrat na teden vse do žetve; Nanese se ga s finim razpršilcem, zato da poveča učinek; Ne sme se  pripraviti mešanica za več kot 10 dni vnaprej; Ne sme se uporabljati z artikli, ki vsebujejo vodikov peroksid (H2O2); CannaCure se ne sme mešati z drugimi gnojili, potrebno ga je redčiti z vodo in je potrebno uporabiti v kombinaciji z drugimi hranili;

DOZIRANJE: 300ml na 1L vode.  SESTAVA:  Dušik (N) w/w 1.914%; Železo (Fe) (kelatirano) w/w 0.074%.


OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0.9 kg

Dobro je vedeti

Growth Technology

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.