BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Canna D-Block 1 Liter

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Canna
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1000

Dostava: 1 - 2 dni

32,11  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

CANNA D-Block je organski izdelek na osnovi anionskih detergentov. Med obdelovanjem očisti in preprečuje ovire pri sistemih kapljanja in škropljenja. Prav tako preprečuje nastanek oborine.

Kaj je oborina? Je proces oblikovanja trdine iz raztopine v tekoči obliki.

Uporabite CANNA D-Block pretežno z vsakim namakanjem (izdelek je popolnoma nestrupen) in poskrbite, da se cevi in kapljično med oskrbo še vedno mokre.

Pred vsakim novim pridelkom je priporočljivo napolniti sistem s čisto vodo in D-Block (s prilagojenim pH-vrednostjo 5,2), da zaščitimo sistem in preprečimo morebitne ovire med naslednjim gojenjem.

Preprečuje blokade z anorganskimi solmi v sistemih kapljanja, ima učinek čiščenja med gojenjem in je biološko razgradljiv. Izdelek ni škodljiv za rastline in ga je mogoče dati z vsako aplikacijo za krmo. Način delovanja proizvoda temelji na anionskih detergentih.

 

Doziranje:

10 ml za 100 litrov raztopine hranil

V primeru stika s kožo ali očmi sperite

Hranite na hladnem, temnem mestu.

Hranite izven dosega otrok

Razmislite o okolju! Ne izpraznite velike ali nerazredčene količine proizvoda v podtalnico, površinske vode ali kanalizacijo.

 

POZOR! Lahko povzroči opekline! V primeru stika z očmi takoj izperite z veliko vode. Opekline oči zahtevajo takojšnjo zdravniško pomoč (pokažite zdravniku MSDS, ki je na voljo na spletnem naslovu www.eurohydro.com)! Nosite primerna oblačila in rokavice! Zaščitite oči! Čuvajte izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1.3 kg

Dobro je vedeti

Plagron

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.