BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Canna Flush 1 L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Canna Flush 1 L je izdelek za izpiranje odvečnih hranil ter soli iz substrata kot tudi rastline same.

Proizvajalec: 

Canna
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0176

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

13,47  Z vklj. DDV

Na zalogi

- +

Opis

Canna Flush 1 L

Canna Flush 1 L je izdelek za izpiranje odvečnih hranil ter soli iz substrata kot tudi rastline same.

Izdelek za izpiranje substratov in rastlin. Canna Flush 1 L na učinkovit način počisti vse odvečne hranilne soli, ki se nahajajo v zemlji. To pa je pomembno zaradi tega, ker lahko imajo odvečna hranila slab vpliv na naslednji rastni ciklus (odvečna hranila v substratih lahko povzročijo podhranjenost). Canna Flush učinkovito očisti substrat brez ubijanja koristnih bakterij ali glivic, to se lahko zgodi, če uporabljate reverzsno osmozo (naprava za filtriranje vode) ali demineralizirane vode.

Uporablja se lahko na vseh podlagah in je izdelana posebej za gojenje v sistemih (drain to waste).

Navodila za uporabo in doziranje:

  • Izpiranje odvečnih hranil iz drenažnih substratov. Mešanica prsti ali hidroponika: Razredčite 20 ml koncentrata z 10 L vode (1 : 500) vse do drenaže. zalivajte rastlino enkrat z navadno vodo iz vodovoda vse do drenaže. Potem pa sledi normalno doziranje (odprti sistemi).
  • Hidroponika (odprti sistemi): Dodajte razredčen CannaFlush (40 ml / 10 L vode (1 : 250)) v zadnjem dnevnem namakanju dokler ne dosežemo 10 – 20 % drenaže. Zalivajte rastlino enkrat z navadno vodo iz vodovoda vse do drenaže. Naslednji dan pričnete z dodajanjem normalnega doziranja (10 – 20 %).
  • Navodila za uporabo pred žetvijo (samo letni pridelek). Priporočljivo je začeti vsaj en oz. dva tedna pred žetvijo in dodati enkrat na teden v količinah in načinu, ki so navedene zgoraj. Nadaljujte med žetvijo z normalnim doziranjem.
  • Navodila za ponovno uporabo inertnih substratov. CannaFlush je idealen za čiščenje inertnih substratov (na primer ekspandirana glina, kamena volna).Dodajte FLUSH (40 ml / 10 L z vodo iz vodovoda). Pustite, da se posuši za 24 ur, potem pa splakujte z enako količino vode iz vodovoda. Če je potrebno ponovite postopek.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

Crazy Hills

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

84,18  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.