Spoštovani, dne 16.5.2023 bo skladišče odprto od 13.00 do 17.00 ure. Za nevšečnosti se vam opravičujemo. Pozdrav, Budseason.eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Canna Start 500 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Canna Start 500 ml je hranilna raztopina za mlade rastline.

Proizvajalec: 

Canna
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean570

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

11,94  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Canna Start 500 ml

Canna Start 500 ml je hranilna raztopina za mlade rastline in podtaknjence.

Canna Start se porablja na različnih substratih kot so: kamena volna, kokosovi peleti in večina drugih razmnoževalnih medijev, razen sistemov za ponovno kroženje in strojev za kloniranje. Vsebuje mikro in makro prehranske elemente za sadike ali potaknjence, primerne za zdravo rast rastlin.

Lastnosti:

  • Popolno enokomponentno hranilo, kar pomeni, da vsebuje vse potrebne elemente v eni plastenki (različice A in B niso potrebne)
  • Popolnoma se povežete z vsemi drugimi Canna hranili. Še posebej je odličen v kombinaciji s Canna Rhizotonic. S to kombinacijo bodo vaše rastline dobile najmočnejše in najdebelejše korenine
  • Zmanjša tveganje za čezmerno hranjenje
  • Zmanjša tveganje, da bi listi porumeneli

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,55 kg

Dobro je vedeti

Hesi

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 134,25  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, NPK Industries

41,40  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Advanced Hydroponics Of Holland, Gnojila in dodatki

27,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.