BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

CarboAIR 500

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0657

Dostava: 1 - 2 dni

79,28  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

CarboAir 40 z pretokom zraka do 500 m3 /h

Kompaktni in lahki filtri CarboAir ™ 50 zagotavljajo odlično filtracijo zraka VOC, ne da bi pri tem ogrožali pretok zraka.

Kratek opis:
– Največji pretok zraka 500m3 / h
– Izdelano v Evropi
– Z pre-filtrom, ki se ga da oprati v stroju
– 2-letna garancija

Ohišje filtra:

Zelo smo ponosni na naše industrijsko pocinkano jekleno ohišje filtra. Uporaba materialov najvišje kakovosti nam je omogočila izdelavo najboljših mrež.
Filterska mreža je 55,5% odprta za najboljši pretok zraka skozi filter. Naši filtri imajo boljši pretok, kar nam omogoča uporabo debelejšega ogljikovega sloja v primerjavi s konkurenco. Izbrana filtrirna mreža pomeni, da nam ni treba uporabljati notranje najlonske mrežice, ki upočasni pretok zraka, za razliko od naših konkurentov.
Polnjen z: Virginijski aktivni zrnati ogljik

Ogljik, ki ga uporabljamo, je CarboAir prilagojen tako, da odvaja vonj iz zraka in deluje v sozvočju z našim finim cinkovim mrežnim telesom. Naš deviški ogljik se v vlažnem okolju aktivira pri temperaturah nad 1000 ° C. Postopek odpira pore ogljika in mu daje neverjetno visoke absorpcijske lastnosti organskih delcev in drugih onesnaževal v zraku. Ogljik se v Evropi proizvaja po zelo visokih standardih, za razliko od kitajskih filtrov, ki pogosto vsebujejo cenejše mešanice in tvegajo onesnaženje vode med odpremo.
Proizvodnja v EU omogoča boljši nadzor kakovosti. Naš ogljik je proizveden po EN12915, kar pomeni, da je dovolj čist, da ga lahko uporabljamo v hrani in pijači. Velikost in globina našega filtra sta posebej zasnovana tako, da zagotavljata pravilen stik med onesnaženim zrakom in ogljikom.
Systemair

Če lahko uporabimo laboratorije Systemair za testiranje filtrov CarboAir, smo prepričani, da naši filtri zagotavljajo, kar govorimo. Za razliko od naših konkurentov želimo, da naši kupci poznajo pretok zraka, ki ga bodo dosegli z združevanjem naših izdelkov z ventilatorji.

Tehnične specifikacije:
– Prirobnica mm 125
– Dolžina mm 500
– Karbonska postelja mm 40
– Največji pretok zraka 500 m3 /h

Pomembno!

– Nikoli ne zaženite filtrov z največjo prostornino. Če uporabljate ventilator, ki ni naveden v tabeli, se za tehnične informacije obrnite na GAS.

Kako vedeti kateri filter je pravi za vaš prostor? Enostavno. Pomnožite (dolžina X širina X višina  prostora-Enota v metrih). Naprimer: 3X 4X 2m= 24m3. Dobili ste volumen prostora; 24m3. Da izračunate še optimalen pretok zraka pomnožite volumen zraka z X 60. Končni rezultat je vrednost pretoka zraka, katerega morate obrniti iz prostora vsako uro. Svetujemo vam, da se držite priporočene vrednosti pretoka zraka in ne maksimalne vrednosti!


Kako vedeti kateri filter je pravi za vaš prostor? Enostavno. Pomnožite (dolžina X širina X višina  prostora-Enota v metrih). Naprimer: 3X 4X 2m= 24m3. Dobili ste volumen prostora; 24m3. Da izračunate še optimalen pretok zraka pomnožite volumen zraka z X 60. Končni rezultat je vrednost pretoka zraka, katerega morate obrniti iz prostora vsako uro. Svetujemo vam, da se držite priporočene vrednosti pretoka zraka in ne maksimalne vrednosti!


Dodatne informacije

Teža 8 kg

Dobro je vedeti

PREZRAČEVANJE

Zakaj kontrola zraka in klime v notranjih prostorih?

Ustrezne temperature, vlaga, dobro kroženje zraka in dovolj svežega zraka so pomembni pogoji za zdravo rastlino in uspešno gojenje. Pri nas boste našli vse za urejanje vaše klime. Uporabite lahko različna orodja za spremljanje in optimizacijo vaše klime, kot so gnojenje s CO2, ogrevanje, odsesovalne škatle, vlažilniki zraka, zračne cevi in ​​železnina. Dobri klimatski pogoji lahko naredi razliko med slabo ali dobro vzgojo pri rasti in cvetenju. Za dober začetek ponujamo tudi kompletne prezračevalne komplete.

V koliko se ne morete odločiti nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri izbiri.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.