Spoštovani, Zaradi letnega dopusta bo skladišče zaprto od 28.8.2023 do 10.9.2023. Vsa prejeta spletna naročila po 25.8.2023 bodo odpremljena z GLS kurirjem dne 11.9.2023. Lep pozdrav, Budseason. eu

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

CarboAIR 500

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Kompaktni in lahki filtri CarboAir ™ 50 zagotavljajo odlično filtracijo zraka VOC, ne da bi pri tem ogrožali pretok zraka.

Proizvajalec: 

Global Air Supplies
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0657

Dostava: 1 - 2 dni

78,08  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

CarboAir 40 z pretokom zraka do 500 m3 /h

Kompaktni in lahki filtri CarboAir ™ 50 zagotavljajo odlično filtracijo zraka VOC, ne da bi pri tem ogrožali pretok zraka.

Kratek opis:
– Največji pretok zraka 500m3 / h
– Izdelano v Evropi
– Z pre-filtrom, ki se ga da oprati v stroju
– 2-letna garancija

Ohišje filtra:

Zelo smo ponosni na naše industrijsko pocinkano jekleno ohišje filtra. Uporaba materialov najvišje kakovosti nam je omogočila izdelavo najboljših mrež.
Filterska mreža je 55,5% odprta za najboljši pretok zraka skozi filter. Naši filtri imajo boljši pretok, kar nam omogoča uporabo debelejšega ogljikovega sloja v primerjavi s konkurenco. Izbrana filtrirna mreža pomeni, da nam ni treba uporabljati notranje najlonske mrežice, ki upočasni pretok zraka, za razliko od naših konkurentov.
Polnjen z: Virginijski aktivni zrnati ogljik

Ogljik, ki ga uporabljamo, je CarboAir prilagojen tako, da odvaja vonj iz zraka in deluje v sozvočju z našim finim cinkovim mrežnim telesom. Naš deviški ogljik se v vlažnem okolju aktivira pri temperaturah nad 1000 ° C. Postopek odpira pore ogljika in mu daje neverjetno visoke absorpcijske lastnosti organskih delcev in drugih onesnaževal v zraku. Ogljik se v Evropi proizvaja po zelo visokih standardih, za razliko od kitajskih filtrov, ki pogosto vsebujejo cenejše mešanice in tvegajo onesnaženje vode med odpremo.
Proizvodnja v EU omogoča boljši nadzor kakovosti. Naš ogljik je proizveden po EN12915, kar pomeni, da je dovolj čist, da ga lahko uporabljamo v hrani in pijači. Velikost in globina našega filtra sta posebej zasnovana tako, da zagotavljata pravilen stik med onesnaženim zrakom in ogljikom.
Systemair

Če lahko uporabimo laboratorije Systemair za testiranje filtrov CarboAir, smo prepričani, da naši filtri zagotavljajo, kar govorimo. Za razliko od naših konkurentov želimo, da naši kupci poznajo pretok zraka, ki ga bodo dosegli z združevanjem naših izdelkov z ventilatorji.

Tehnične specifikacije:
– Prirobnica mm 125
– Dolžina mm 500
– Karbonska postelja mm 40
– Največji pretok zraka 500 m3 /h

Pomembno!

– Nikoli ne zaženite filtrov z največjo prostornino. Če uporabljate ventilator, ki ni naveden v tabeli, se za tehnične informacije obrnite na GAS.

Kako vedeti kateri filter je pravi za vaš prostor? Enostavno. Pomnožite (dolžina X širina X višina  prostora-Enota v metrih). Naprimer: 3X 4X 2m= 24m3. Dobili ste volumen prostora; 24m3. Da izračunate še optimalen pretok zraka pomnožite volumen zraka z X 60. Končni rezultat je vrednost pretoka zraka, katerega morate obrniti iz prostora vsako uro. Svetujemo vam, da se držite priporočene vrednosti pretoka zraka in ne maksimalne vrednosti!

 

Kako vedeti kateri filter je pravi za vaš prostor? Enostavno. Pomnožite (dolžina X širina X višina  prostora-Enota v metrih). Naprimer: 3X 4X 2m= 24m3. Dobili ste volumen prostora; 24m3. Da izračunate še optimalen pretok zraka pomnožite volumen zraka z X 60. Končni rezultat je vrednost pretoka zraka, katerega morate obrniti iz prostora vsako uro. Svetujemo vam, da se držite priporočene vrednosti pretoka zraka in ne maksimalne vrednosti!

 

Dodatne informacije

Teža 8 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

7,32  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.