BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Chap Liquid Bio Plant Booster 1l

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Investeko
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1712

Dostava: 1 - 2 dni

17,52  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Chap Liquid Bio Plant Booster

Chap Liquid Bio Plant Booster je 100 % naravni mikrobiološki preparat, ki vsebuje veliko koristnih mikroorganizmov za zemljo in koreninski sistem (Trichoderma  sp.,  Bacillus  megaterium.,  Bacillus  sp.,  Actinomyctes). Navedeni  mikroorganizmi povečujejo rodovitnost tal in krepijo koreninski sistem, zato so rastline bolj zdrave in močnejše. Vsa  hranila,  ki  so nujno potrebna za uspešen razvoj rastlin, so v oblikah, ki so rastlinam najlažje dostopne in  jih  le-te  direktno  vsrkavajo. Mikroflora, ki je prisotna v našem gnojilu,stimulira  in omogoča številne mikrobiološke procese,  ki  so  pomembni  za  pravilno  prehrano  in razvoj rastlin. Višek gnojila, ki ga rastlina ne izkoristi, ne propade, ker ga prisotni mikroorganizmi s številnimi mikrobiološkimi in kemijskimi procesi spreminjajo in pretvarjajo v plodna tla oz. humus. Z dolgoročno uporabo Bio Plant Boosterja dosežemo revitalizacijo zemljišča, izboljšanje plodnosti talin ustvarjanje idealnih pogojev za rast rastlin.

Dodatne informacije

Teža 1,1 kg

Dobro je vedeti

GrowsArtig

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

Advanced Hydroponics Of Holland, Gnojila

27,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.