BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

CO2 Booster Bucket 5L

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0211

Dostava: 1 - 2 dni

61,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

CO2 Booster Bucket

Kaj je CO2 Booster Bucket?
CO2 Booster Bucket je koncept popolnega organskega ogljikovega dioksida (CO2), ki bo pridelovalcem pomagal izboljšati donos pridelka. Naravni procesi, ki se dogajajo v vedru za CO2, tvorijo CO2 za vaše rastline, ki jih bodo uporabile za ustvarjanje biomase. S pomočjo glivic in bakterij vedro CO2 proizvede dovolj CO2, da optimizira rast vaših rastlin. Ti naravni procesi pridobivanja CO2 bodo trajali 65 dni, v katerih bo aktivno izpuščal CO2.

Zakaj uporabljati CO2 Booster Bucket?
Uporaba CO2 Booster Bucket zagotavlja, da nivo okolja v vaši sobi za gojenje doseže ustrezno raven in ostane tam. Prisotnost CO2 v zraku omogoča rastlinam, da absorbirajo velike količine hranil, zaradi česar bodo vaše rastline močnejše in bolj zdrave. V nasprotju z nekaterimi drugimi koncepti za proizvodnjo CO2 vedro CO2 v svojih procesih ne uporablja nevarnih kemičnih snovi. Ker je vsebnost vedra CO2 100-odstotna naravna, se lahko po prvi uporabi uporabi kot dodatek za tla. Vsebina bo okrepila ekosistem s spodbujanjem mikrobiološkega življenja v tleh.

Kako uporabljati vedro CO2?
Vedro za CO2 je enostavno uporabiti. Če želite v svoji sobi za gojenje uporabljati vedro s CO2, obesite vedro poleg svetilke in vklopite pritrjeno zračno črpalko. V času vklopa luči je treba uporabljati vedro s CO2. Torej je treba zračno črpalko vklopiti hkrati z lučmi. To je zato, ker rastline CO2 uporabljajo samo podnevi in ​​ne ponoči. Toplota žarnice bo aktivirala mikrobiološko življenje v vedru in s tem povečala izpust CO2 v tem obdobju.
Pazite, da bodo morale rastline absorbirati več vode, da bodo izrabile dodaten CO2 v zraku. Zato se prepričajte, da je na voljo dovolj vode in hranil. Če ni zagotovljen, bo imel dodaten CO2 v zraku škodljive učinke.

Kakšna je vloga CO2 pri rasti rastlin?
Ogljikov dioksid (CO2) je temelj vsega življenja na planetu Zemlja in ga v zraku najdemo v sledovih (400 ppm). CO2 je ena od dveh surovin, ki jih rastline potrebujejo za fotosintezo. CO2 in voda sta gradnika rastlin. Pri fotosintezi se CO2 in voda porabita za proizvodnjo sladkorjev, iz katerih lahko nastanejo druge organske spojine. Več kot teh dveh gradnikov absorbirajo rastline, več biomase kopičijo. Posledično več ko je v zraku CO2, boljša je rast rastlin.

Dodatne informacije

Teža 8 kg

Dobro je vedeti

PREZRAČEVANJE

Zakaj kontrola zraka in klime v notranjih prostorih?

Ustrezne temperature, vlaga, dobro kroženje zraka in dovolj svežega zraka so pomembni pogoji za zdravo rastlino in uspešno gojenje. Pri nas boste našli vse za urejanje vaše klime. Uporabite lahko različna orodja za spremljanje in optimizacijo vaše klime, kot so gnojenje s CO2, ogrevanje, odsesovalne škatle, vlažilniki zraka, zračne cevi in ​​železnina. Dobri klimatski pogoji lahko naredi razliko med slabo ali dobro vzgojo pri rasti in cvetenju. Za dober začetek ponujamo tudi kompletne prezračevalne komplete.

V koliko se ne morete odločiti nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri izbiri.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.