BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

CO2 Smart Bag

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Co2 Smart Bag pripomore k hitrejši rasti kot tudi povečanem pridelku.

Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0217

Dostava: 1 - 2 dni

13,20  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Kaj je CO2?

Ogljikov dioksid je nestrupen brezbarven plin, sestavljen iz enega ogljikovega in dveh kisikovih atomov.

V naravi CO2 rastline zajemajo med fotosintezo, v kombinaciji z vodo in sončno svetlobo pa nato tvorijo sladkorje in kisik. CO2 dovajajo v rastlinjake, da dosežejo do 50% hitrejšo rast.

CO2 Smart je zelo majhna CO2 vreča za sprejemljivo ceno. Je popolnoma nadomestljiva Co2 vreča z ostalimi konkurenčnimi Co2 vrečami.

  • Uporaba CO2 Smart Bag traja od 1 do 3 mesecev, odvisno od velikosti prostora. Ena Co2 Smart Bag zadostuje za prostor do 5m2. Zares mala vsebina Co2 za velike prostore in to za sprejemljivo ceno.

Uporaba:

  • na vrhu Co2 vreče naredite od 2 do 3 manjše luknje ter jo obesite v višino vaših rastlin.

Pomembno!

  • Obesite stran od ventilatorja in sijalke. Namestite v višini rastlin.

Dodatne informacije

Teža 0,4 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

9,15  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.