BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Cocos A+B 2X5 Liter

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Plagron
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0683

Dostava: 1 - 2 dni

45,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Dvokomponentno gnojilo primerno za uporabo v obdobju rasti in cvetenja!   Cocos A in B je visoko koncentrirano organsko mineralno gnojilo primerno za uporabo v obdobju rasti in cvetenja.  To gnojilo je enostavno za uporabo in vsebuje uravnotežena hranila za optimalne rezultate.  Cocos A in B je razvit posebej za gojenje na vseh vrstah tamponiranih podlag iz kokosovih vlaken in se nanaša na univerzalen način.

NAVODILA ZA UPORABO: Dobro pretresite pred uporabo; Za vsako mero Cocos A uporabiti enako mero Cocos B; Uporabljati to sestavljeno hranilno raztopino pri vseh namakanjih; Dodajte toliko vode, kolikor je potrebno za 10-25% dnevne drenaže; Dodatki fulvičnih in huminskih kislin dovajajo dodatno moč koreninam in vzpodbujajo cvetenje; DOZIRANJE: 4ml na 1L vode (1:250). TIP GNOJILA: Cocos A: NPK (4 – 0 – 1)  Cocos B: NPK (1 – 4 – 2) SESTAVA:   Cocos A Voda, kalcijev nitrat, magnezijev nitrat, kalijev nitrat;  Dušik (N skupni) 3.9% (od česar nitratov dušik (NO3) 3,9%), vodotopni kalijev oksid (K2O) 1%(K2O) in kalcij (Ca) 4.5%. Cocos B Dušik (N skupni) 1% (od česar nitratov dušik (NO3) 1%), vodotopni fosforjev pentoksid (P2O5) 4,1% in vodotopni kalijev oksid (K2O) 2,4%; Voda, magnezijev sulfat, magnezijev nitrat, monokalijev fosfat, fosforna kislina.

OPOZORILO: R 36/38: dražilno za oči in kožo. Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 11 kg

Dobro je vedeti

Azomite

Azomite je naravni medij- izboljševalec tal, ki vsebuje več kot 70 mineralov in elementov, potrebnih za optimalno rast in razvoj rastlin. Priporočljiva uporaba pri: Sadnih drevesih, vinske trte, jagodičevja, travnikov, zelenic, vrtnicah ter ostalih rožah v lončnicah.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.