Dne, 27.3.2024 bo skladišče odprto od 9.00 do 12.00 ure. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

NOVO

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Combo Kit PRO 150mm inline ventilator s pametnim krmilnikom in filtrom z aktivnim ogljem

AC Infinity Air Filtration Kit 150mm, Inline Fan with Speed Controller – Carbon Filter & Ducting Combo

Proizvajalec: 

AC INFINITY
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0294

Dostava: 1 - 2 dni

339,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

AC Infinity Combo Kit PRO 150mm inline ventilator s pametnim krmilnikom in filtrom z aktivnim ogljem

Combo Kit PRO 150mm inline ventilator s pametnim krmilnikom in filtrom z aktivnim ogljem

  • V setu prejmete Inline ventilator z pametnim krmilnikom, karbonskim filtrom, cevjo, objemkam in karabinom za dvigovanje oziroma spuščanje
  • Komplet za filtriranje zraka z vsem, kar potrebujete za hlajenje, prezračevanje in nadzor vonjav v prostoru za gojenje.
  • Vsebuje linijski ventilator CLOUDLINE PRO s PWM-krmiljenim EC-motorjem za tiho in energetsko učinkovito prezračevanje.
  • Pametni krmilnik nastavlja sprožilce, urnike in cikle gojenja. Dostopajte na daljavo prek aplikacije WiFi in omogočite avtomatizacijo.
  • Avstralski ogljikov filter s prilagodljivim kanalom zadržuje vonjave, hkrati pa usmerja zastarel zrak stran od vašega šotora za gojenje.
  • Velikost kanala v kompletu: 150 mm | Ventilatorski pretok zraka: 598 m3/h| Hrup 32 dBA | Debelina ogljika: 38 mm | Dolžina cevi: 7,6 m

OPIS IZDELKA

Sistem za filtriranje zraka v šotoru za gojenje z vsemi potrebnimi sestavnimi deli, ki jih potrebujete za prezračevanje prostora za gojenje. S sestavljanjem teh bistvenih delov vam bo ta paket pomagal hitro začeti gradnjo rastnega prostora in odpravil ugibanja pri nakupu posameznih delov. Ta komplet za vgradni ventilator vsebuje ventilator serije CLOUDLINE PRO, ki lahko zagotavlja zmogljivo, a hkrati tišje delovanje. V paru z nerjavečim ogljikovim filtrom s kovinskim zaključkom, ki uporablja avstralsko deviško oglje in preprečuje uhajanje vonjav iz vašega šotora za gojenje. Ta dva dela sta povezana z nizom gibkih kanalov s štirimi plastmi zaščite za pravilno usmerjanje zračnega toka. Dodatna oprema vključuje objemke za kanale, tkanino za pred filtre, obešalnike z vrvnimi sponkami in obešalne trakove za dokončanje namestitve. Ta izdelek je del platforme UIS™ naprav za gojenje in pametnih krmilnikov, ki so zasnovani tako, da se med seboj povezujejo in omogočajo doseganje idealnega okolja.

INTELIGENTNO PROGRAMIRANJE

CONTROLLER 69 PRO posreduje pametno programiranje tihemu linijskemu ventilatorju, ki nadzoruje temperaturo, vlažnost in VPD ter ustvarja optimalno okolje. Nastavite dinamične programe, ki presegajo sprožitev vklopa/izklopa, in prilagodite hitrost ventilatorja kot odziv na spreminjajočo se notranjo klimo. Najmanjše osnovne ravni ohranjajo delovanje linijskega ventilatorja pri nizkih hitrostih za enakomeren pretok zraka, medtem ko načini časovnika, cikla in urnika dodajajo aktivacijo po meri na zahtevo. Varno se povežite z aplikacijo AC Infinity prek omrežja WiFi, da lahko uporabljate možnosti avtomatizacije od koder koli čez dan. Na daljavo dostopajte do naprav, odklepajte vnaprejšnje programe, nastavljajte alarme, obvestila, preglejte zgodovinske grafe in izvozite podatke CSV.

TIHA IN ENERGETSKO UČINKOVITA ZASNOVA

Priloženi linijski ventilator serije CLOUDLINE PRO ima EC-motor s PWM-krmiljenjem, ki omogoča nemoteno delovanje pri nizkih vrtljajih na minuto brez dodatne toplote ali hrupa. Zaradi zasnove z mešanim tokom ter uporabe statorskih lopatic in hidrodinamičnih krogov vetra dosega visoko zmogljiv pretok zraka, primeren za šotore za gojenje. Dvojni kroglični ležaji zagotavljajo temu vrstičnemu ventilatorju življenjsko dobo 67.000 ur, ki jo podpira tesnjenje IP-44, ki je odporno na prah in brizgajoče tekočine.

VRHUNSKI OGLJIK

Kabelski ogljikov filter učinkovito blokira neželene vonjave in kemikalije s pomočjo posteljice iz vrhunskega avstralskega oglja. Aktivno oglje z oceno 1200+ IAV zaradi večje stopnje adsorpcije in podaljšane življenjske dobe učinkoviteje podpira pretok čistega zraka. Trpežno jekleno mrežasto ohišje filtra je zaščiteno s praškasto kovinsko prevleko, da se bolje brani pred rjo in korozijo v okoljih z visoko vlažnostjo pri gojenju.

 

   Proizvajalec    AC Infinity Inc.
   Ime produkta    Air Filtration Kit PRO 150mm
   Product Model    AC-FKT6
   UPC Koda    819137022928
  Dimenzije izdelka in montaže – ventilatorska enota
   Premer Prirobnice    150mm
   Dimenzije skupaj    (21.2 x 32.0 x 20.0 cm)
  Razdalja med montažnimi luknjami    (8.0 x 6.0 cm)
  Velikost luknje za vijak    Ø 0.236 in. (Ø 0.6 cm)
  Dolžina kabla do krmilnika    1,8 m
   Dolžina kabla do vtičnice    1,8 m
  Mere izdelka in namestitve – krmilnik
   Dimenzije skupaj    (13.2 x 7.4 x 2.7 cm)
  Zmogljivost izdelka in tehnične specifikacije – Ventilatorska enota
  Skupni Pretok     598 m3/h
   Glasnost    32 dBA
   Vrtljaji na min    2800 RPM
   Statični Tlak    394 Pa
   V- Volt    100-240V AC
   Frekvenca    50/60Hz
   Maksimalna moč    70 W
   Povprečna moč    38 W
   TOK    0.94 A
   Tip konektorja    US Plug (NEMA 1-15 Type-A)
   Delovna vlažnost    35 to 85% RH
  Delovna temperatura    0 to 60°C
   Zaščita    IP 44
   Ležaji     Dual Ball
   Pozicija montaže    Hortizontalno ali vertikalno
   Predvidena življenska doba    67,000 Hours
   Certifikat    CE, RoHS

Dodatne informacije

Teža 12,2 kg

Dobro je vedeti

PREZRAČEVANJE

Zakaj kontrola zraka in klime v notranjih prostorih?

Ustrezne temperature, vlaga, dobro kroženje zraka in dovolj svežega zraka so pomembni pogoji za zdravo rastlino in uspešno gojenje. Pri nas boste našli vse za urejanje vaše klime. Uporabite lahko različna orodja za spremljanje in optimizacijo vaše klime, kot so gnojenje s CO2, ogrevanje, odsesovalne škatle, vlažilniki zraka, zračne cevi in ​​železnina. Dobri klimatski pogoji lahko naredi razliko med slabo ali dobro vzgojo pri rasti in cvetenju. Za dober začetek ponujamo tudi kompletne prezračevalne komplete.

V koliko se ne morete odločiti nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pri izbiri.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

NOVO
Karbonski Filtri, Prezračevanje

99,95  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

8,54  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,98  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE