BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Flora Serie HW 3 Pack

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Terra Aquatica
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean1964

Dostava: 1 - 2 dni

24,09  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

T.A. Set gnojil T.A. 3-Pack TriPart Starter Kit (Hard Water) 3 x 500 ml

Terra Aquatica TriPart Starter Kit (GHE Tripack Flora Series) je tridelni set hranil, ki vsebuje vsa primarna, sekundarna in mikrohranila, potrebna za uravnoteženo prehrano rastlin v vseh fazah rasti.

Set vsebuje:

    1 x 500 ml T.A. TriPart Micro (Hard Water)
    1 x 500 ml T.A. TriPart Grow
    1 x 500 ml T.A. TriPart Bloom
    1 x 25 g pH- Powder (prah za zniževanje pH vrednosti)

3-PART – MICRO (Hard Water) / GROW in BLOOM

    Terra Aquatica TriPart je trikomponentno gnojilo, katerega uporabljamo od začetka obdobja rasti, pa vse do končnega pridelka, vendar v različnih razmerjih.
    TriPart Micro (FloraMicro) je temelj sistema “gradnikov”, ki zagotavlja mikro in sub-mikro hranila ter nekatera dopolnilna makro-hranila. Uporabljajte TriPart Micro po navodilih vse do rasti in cvetenja.
    TriPart Grow (FloraGrow) spodbuja strukturno in vegetativno rast, gradi močne korenine in zagotavlja večino dušika, kalija in sekundarnih mineralov, ki jih rastlina potrebuje. Uporabite višjo raven v rasti in nižjo v cvetenju.
    TriPart Bloom (FloraBloom) zagotavlja oblike fosforja in kalija, ki jih vaše rastline potrebujejo za povečanje tvorbe korenin in zdravja med rastjo ter pomagajo v največji možni meri izpolniti svoj genski potencial v času cvetenja in plodov. Uporabite nižjo raven v fazi rasti in višje raven v fazi cvetenja.

pH- POWDER

    Prah za uravnavanje pH vrednosti. Zniža vrednost pH-ja. Prah je neškodljiv dokler ga ne pomešamo z vodo. Ko se navlaži, se spremeni v močan regulator pH-ja. Ko ga dodamo v vodo, je popolnoma raztopljiv in je uporaben v fazi vegetacije in pri cvetenju. V vodi se popolnoma razgradi.

OPOZORILO! Izdelek hranite izven dosega otrok, če pride v stik z očmi oz sluznico takoj izperite z večjo količino vodo ter obiščite zdravnika. Izdelek ni užiten! Hranite na temnem in hladnem prostoru.Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok

Dodatne informacije

Teža 1.55 kg

Dobro je vedeti

NPK Industries- RAW

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.