BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Fox Farm Beastie BloomZ – 6 oz

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Fox Farm
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0296

Dostava: 1 - 2 dni

29,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Fox Farm Beastie Bloomz

FoxFarm Beastie Bloomz (0-50-30) je namenjen za vrtnarje, ki so pripravljeni sprejeti svoje gojenje na naslednjo stopnjo. To je visoko topno gnojilo z visoko vsebnostjo Fosforja. Gnojilo je namenjeno, da pospeši hitrejši razvoj plodov ter jih naredi velike po volumnu in okusu.

Uporaba: Za uporabo v hidroponiki in zemlji.

Navodila Za uporabo:

– Hidroponika – Zmešajte  5ml/ 4 Litre vode oziroma 1 čajno žličko na 4 Litre vode. V sredini zadnjih tednih cvetenja. Izpirajte vsaka dva tedna. Če kombiniranje z drugimi hranilnimi snovmi, uporabite 1/4 do 1/2 čajne žličke na galono rezervoarjem vode.

– Zemlja – Zmešajte 2,5ml/ 4 Litre vode oziroma 1/2 čajne žličke na 4 litre vode.  Dozirate v srednjem delu faze cvetenja. Če kombiniranje z drugimi hranilnimi snovmi, uporabite 1,5ml/ 4 litre vode

Sestavine: Mono kalijev fosfat, železo, mangan, cink, baker, kelatni reagent, natrijev etilendiamin Tetra acetat (EDTA), natrijev borat, natrijev molibdat in alg.

Odličen pospeševalec cvetenja v prahu, kateri bo odločal pri kvaliteti in kvantiteti pridelka.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,25 kg

Dobro je vedeti

NPK Industries- RAW

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

Advanced Hydroponics Of Holland, Gnojila

27,30  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.