Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Fox Farm Open Sesame 6 oz

Fox Farm Open Sesame 6 oz ima visoko vsebnost fosforja, topnega v gnojilu. Fox Farm Open Sesame (5-45-19) je zasnovan tako, da vzpodbudi hitrejše cvetenje.

Proizvajalec: 

Fox Farm
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0279

Dostava: 1 - 2 dni

29,00  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Fox Farm Open Sesame 6 oz

Fox Farm Open Sesame 6 oz ima visoko vsebnost fosforja, topnega v gnojilu. Fox Farm Open Sesame (5-45-19) je zasnovan tako, da vzpodbudi hitrejše cvetenje. Traja le nekaj tednov, da bi dobili čokat, čvrst oziroma visok pridelek. Ključnih je vsega skupaj 3 tedne. Zadnji teden vegetacije in prva 2 tedna v obdobju cvetenja.

Uporaba:

V hidroponiki in zemlji.

Sestavine:

  • amonijev fosfat, Mono kalijev fosfat, kalijev sulfat, kelp, železo, cink, mangan, kelatni reagent.

Navodila za uporabo:

  • Hidropnika – Zmešajte 5ml/ 4 Litre oziroma 1 čajno žličko na 4 Litre vode. V kolikor uporabljate vzporedno še kateri drugi booster uporabite samo 2ml/ 4 Litre sveže vode.
  • Zemlja – Zmešajte 2,5ml/ 4 Litre vode oziroma 1 čajno žličko na 4 litre sveže vode. V kolikor uporabljate še kateri drugi booster uporabite samo 2ml/ 4 litre sveže vode.

    OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

Dobro je vedeti

Growth Technology

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE