Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Green Buzz Organics CalMag 250 ml

Proizvajalec: 

Green Buzz Liquids
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean07030

Dostava: 1 - 2 dni

9,15  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Green Buzz Organics CalMag 250 ml

Opis:

Green Buzz Organics CalMag 250 ml aditiv kalcija in magnezija za rastline. Če rastline še naprej omejujejo svojo fotosintezo in začnejo listi prezgodaj rumeneti, je čas za hitro ukrepanje. Organic CalMag je bil zasnovan tako, da zadosti vedno večjim potrebam rastlin z veliko porabo v žlahtnjenju rastlin. Na ta način so simptomi pomanjkanja kalcija in magnezija posebej preprečeni, zlasti pri vse pogostejšem gojenju v zaprtih prostorih pod LED diodami, pri številnih samodejno cvetočih sortah, pri uporabi srednjih kokosovih ali zračnih lončkov ali pri stalno kislih pH vrednostih pod 6,0. Poleg tega se lahko v primeru neposrednih simptomov pomanjkanja le-te hitro in učinkovito odpravi z 1-2 aplikacijama.

Uporaba:

Organic CalMag se lahko uporablja tudi preventivno v vseh drugih rastnih medijih ali sistemih gojenja, kar je idealno za splošno povečanje pridelka. V tem primeru pa je treba biti pozoren na reakcije rastlin po vsakem odmerku in uporabo pravočasno ustrezno zmanjšati ali popolnoma opustiti. Organic CalMag je potrebno v takih primerih vedno uporabljati previdno, da se ne predozira Kalcij in magnezij.

Enostavna uporaba:

  • Pred vsako uporabo na kratko pretresite!
  • Organic CalMag lahko uporabljamo redno z vsemi ostalimi potrebnimi rastlinskimi dodatki in gnojili ob vsakem drugem zalivanju ali pa ga v primeru neizbežnih ali akutnih znakov pomanjkanja dodajamo v povečanem odmerku za krajši čas.

 

Za redno zalivanje v hranilni raztopini:

  • 2 ml na 1 liter vode
  • Rastline zalivajte z Organic CalMag le po potrebi pri vsakem drugem zalivanju.
  • Tabelo o doziranju najdete zraven slike izdelka

 

V primeru neposrednih simptomov pomanjkanja:

  • 5 ml na 1 liter vode
  • Rastline z njim zalijemo le enkrat ali dvakrat, potem pa je treba simptome pomanjkanja ponovno uravnovesiti.
  • Optimalno prilagojena pH vrednost hranilne raztopine (5,8-6,5) zagotavlja konstantno absorpcijo vseh hranil, ki jih rastline potrebujejo v fazi cvetenja.

 

 

 OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode.

Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

Dobro je vedeti

Azomite

Azomite je naravni medij- izboljševalec tal, ki vsebuje več kot 70 mineralov in elementov, potrebnih za optimalno rast in razvoj rastlin. Priporočljiva uporaba pri: Sadnih drevesih, vinske trte, jagodičevja, travnikov, zelenic, vrtnicah ter ostalih rožah v lončnicah.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE