Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Alfa Boost All in One 5 Liter

GrowsArtig Alfa Boost 5L in one je naravno organsko dopolnilo. Alfa boost je naravno izdelan aditiv z triakontanolom, kateri pripomore k večjem sadnem deležu in pridelku. Z uporabo Alfa Boost pospešujete; ukoreninjanje, kaljenje, rast, zorenje in cvetenje. Izboljša se kakovost in rok trajanja pridelka.

Proizvajalec: 

GrowsArtig
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean20877

Dostava: 1 - 2 dni

129,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

GrowsArtig Alfa Boost 5L

GrowsArtig Alfa Boost 5L in one je naravno organsko dopolnilo. Alfa boost je naravno izdelan aditiv z triakontanolom, kateri pripomore k večjem sadnem deležu in pridelku. Z uporabo Alfa Boost pospešujete; ukoreninjanje, kaljenje, rast, zorenje in cvetenje. Izboljša se kakovost in rok trajanja pridelka.

Alfa Boost krepi rastline pred škodljivci in preprečuje dovzetnosti bolezni. Prav tako pospešuje pretvorbe odmrlih organskih snovi(kot so korenine). Izbrani bakterijski sevi jih pretvorijo v vitamine, encime, anti-oksidante in druge regenerativne snovi, katera preprečuje slanost v substratu.

Alfa boost je mešanica izbranih zelišč, ki fermentirajo več tednov z dodatkom strukturirane vode, trsne melase in izbranih bakterijskih sevov. Mešanica je sestavljena iz večih rastlin od katerih je izbrana vsaka zaradi svojih posebnih sestavin; (vključno z triakontanolom, avksini, citokinini, giberelinami, absino kislino, vitamini, silikati in elementi z sledovi), ki se harmonično medsebojno povezujejo.

Skrivnost delovanja Alfa Boost se skriva v edinstveni kombinacij izbranih zelišč, katerih bio aktivnih snovi med fermentacijo prebavijo kvasovke, mlečna kislina in fotosintetske bakterije.

Zakaj Alfa Boost:

Poveča pridelek, pospešuje rast, poveča korensko maso in kalitev. Prav tako izboljša prenos hranil, kakovost tal in kakovost pridelka. Krepi imunski sistem rastlin in odpornost rastlin ter zmanjšuje stres, bolezni ter zatira škodljivce. Izboljšuje fizično, kemijsko in biološko stanje tal ter odpravlja odvečne soli in preprečuje gnitje. Izdelek Alfa Boost je primeren za uporabo pri Ekološki pridelavi!

Uporaba:

  • od kalitve do žetve z rednim zalivanjem ali škropljenjem. Alfa Boost je primeren izdelek za vse substrate. Uporabljate ga lahko skozi vse faze, od kaljenja do konca cvetenja. Alfa Boost se lahko uporablja z vsemi različnimi vrstami gnojil in stimulatorji.

Uporabljate ga lahko pri gojenju na zemlji, kokos substratu ali hidroponiki.

Doziranje:

  • Kalitev: 1ml na 1 liter vode( če seme posadite neposredno v zemljo, kokos substrat ali kameno volno dodate 1ml na 1 liter vode in namočite medij)
  • Mlade rastline: 1ml na 1 liter vode, nato ga zalivamo z istim odmerkom dokler se pri mladi rastlini korenine ne razrastejo. Ko mlade rastline razvijejo svoj koreninski sistem jih škropimo z raztopino 5ml na 1 liter vode.( Mešanico vedno porabite v roku 24ur).
  • Faza rasti z foliarno uporabo (Foliarna uporaba- škropljenje: 10 ml na 1 liter vode)
  • Faza rasti: 2ml na 1 liter vode
  • Faza cvetenja 1. in 2. teden: 4 ml na 1 liter vode
  • Faza cvetenja 3. in 4. teden: 6 ml na 1 liter vode
  • Faza cvetenja 5. in 6. teden: 8 ml na 1 liter vode
  • Faza cvetenja 7. in 8. teden: 10 ml na 1 liter vode
  • Proti škodljivcem: 20 ml na 1 liter vode( foliarna uporaba- škropljenje)

Škropljenje rastlin od 3. tedna cvetenja naprej ni priporočljivo( razen proti škodljivcem)

Poreklo: Avstrija

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 6,5 kg

Dobro je vedeti

Green Buzz Liquids

PROMOCIJA OB NAROČILU 1 LITRA PREJMETE 2X 250ML BREZPLAČNO

PROMOCIJA OB NAROČILU 500ml PREJMETE 1X 250ML BREZPLAČNO

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 161,10  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE