BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

Growth Technology Citrus Focus 1 Liter

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean2034

Dostava: 1 - 2 dni

8,76  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Growth Technology Citrus Focus

Gnojilo za vse citruse!

Tekoče gnojilo za citruse. Z uporabo Citrus Focus bodo vaše rastline dobesedno eksplodirali od rasti! Citrus Focus je natančno oblikovano gnojilo za potrebe gojenja vse citrusov, Citrus Focus ne vsebuje sečnine. Listje bo temno zelene barve, sadeži pa okusnejši!

Navodila:

Citrus Focus je uravnovešeno hranilo, katero je potrebno uporabljati redno od samega začetka. 1 liter. Citrus Focus je dovolj za pripravo 200 litrov hranilne raztopin.

Doziranje: pokrovček plastenke vsebuje približno 20 ml

5ml/ 1Liter vode vse do prvih znakov cvetenja. Po nastopu povečanja cvetenja pa 10ml/ 1Liter vode. (dodajajte tedensko).

TIP Gnojila: NPK: 2.3-1,2-3.8

Sestava: Makrohranila: dušik (N skupni) 2,34% (od česar nitratni dušik 2,26% in amonijski dušik 0,08%), fosforjev pentoksid (P2O5). 1,22% oziroma vodotopni fosfor (P) 0,42% in kalijev oksid (K2O) 3,82% oziroma kalij (K) 3,17% Sekundarna hranila: magnezij (Mg), žveplo (S), kalcijev oksid (CaO). 1,54% oziroma kalcij (Ca) 1,10% baker (Cu) kelatiran z EDTA 0,002%, železo (Fe) kelatirano z EDTA 0,0396%, mangan (Mn).  kelatiran z EDTA 0,010%, molibden (Mo) 0,001% in cink (Zn) kelatirano z EDTA 0,0025%. Vsebuje tudi: kobalt, nikelj, humična in fulvična kislina

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1.4 kg

Dobro je vedeti

Moonshine Nutrient

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.