Obveščamo vas, da bo skladišče in spletna trgovina zaradi dopusta zaprta od 22.6.2024 do 30.6.2024. Vsa naročila bodo odpremljena dne, 1.7.2024

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Nitrozyme 300 ml

Koncentriran izvleček iz morskih rastlin Growth Technology Nitrozyme 300 ml vsebuje veliko število naravnih spodbujevalcev rasti. Nitrozyme je bil preizkušen na mnogih različnih gojilnih sistemih rastlin in je pokazal izjemno povečanje donosnosti.

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0202-2

Dostava: 1 - 2 dni

19,01  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Growth Technology Nitrozyme 300 ml

Koncentriran izvleček iz morskih rastlin Growth Technology Nitrozyme 300 ml vsebuje veliko število naravnih spodbujevalcev rasti. Nitrozyme je bil preizkušen na mnogih različnih gojilnih sistemih rastlin in je pokazal izjemno povečanje donosnosti. Vsebuje močne naravne spodbujevalcev rasti, eksotična mikrohranila in bio-poživila.

Visoka koncentracija teh bioloških dejavnikov okrepi proces rasti rastline, s posebno prednost v fazi rasti. Nitrozyme je bilo temeljito testirano na različnih rastlinah. Večina testiranja je bila izvedena v Kanadi na različnih univerzah in prestižnih kmetijskih raziskovalnih zmogljivosti.

Primerno za:

  • Obdelavo semen
  • Foliarno hranjenje
  • Klone- podtaknjence
  • Vrtnarjenje v zemlji
  • Hidroponične sisteme

Navodila:

  • Nitrozyme se lahko uporablja v vseh fazah rasti
  • Pred uporabo dobro pretresite

Doziranje:

  • Zemlja in Coco: 1 ml – 2 ml na 1 L čiste vode (zalijte v predel kjer se nahajajo korenine)
  • Hidroponka: 5 ml na 10 L (dodajte k hranilnemu rezervoarju)
  • Foliarna aplikacija: 5 ml na 1 L (pošpricajte nad listjem pri šibki svetlobi)

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

 

Dodatne informacije

Teža 0,35 kg

Dobro je vedeti

Ostala Gnojila

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

16,00  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE