BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

Growth Technology Orchid Mist 750 ml

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Growth Technology Orchid Mist 750 ml je revolucionaren nov način za zagotavljanje orhideje z vsemi potrebnimi hranilnimi snovmi – tako mineralnih in organskih.

Proizvajalec: 

Growth Techology
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean0606

Dostava: 1 - 2 dni

10,95  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Growth Technology Orchid Mist 750 ml

Popolna nega za orhideje! Pripravljena za uporabo, posebej oblikovan za podporo in podaljšanje cvetenja. Growth Technology Orchid Mist 750 ml je revolucionaren nov način za zagotavljanje orhideje z vsemi potrebnimi hranilnimi snovmi – tako mineralnih in organskih.

Edinstven sistem za apliciranje zaloge hranil in spodbujevalcev rasti na vsak del rastline – verjetno najboljši način za gnojenje, orhideje, saj pomaga, da posnema razmere v svoji domovini deževnega gozda.

Orhideja Myst poskrbi za vse vaše potrebe orhideje – Hranilna raztopina – Spodbujevalec rasti – Zatiranje škodljivcev – Rastlinski tonik – Balzam listov

Doziranje:

  • Poškropite od 3 do 8 krat na posamično rastlino/ 1 krat na teden.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

Bionova Premium Fertilizers

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila, Metrop

179,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

TOP SELLER
-25%
Gnojila, Metrop

134,25  Z vklj. DDV

NOVO
Ni na zalogi
Atami, Gnojila, Namakanje, Vodne Pumpe

599,00  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.