BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

GSE Kontroler |Temperatura + vakuum + min. Hitrost | 2 x 5A

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2029

Dostava: 1 - 2 dni

168,36  Z vklj. DDV

Na zalogi

- +

Opis

Krmilnik GSE | Temperatura + vakuum + min. Hitrost | 2 x 5A (za 2. ventilatorja)

Regulator minimalne hitrosti in podtlaka, odvisen od temperature. Največja preklopna zmogljivost 2 x 5A / 2x 1150W.

Digitalni regulator ventilatorja je regulator tlaka in temperature odvisen od hitrosti za prezračevane prostore z ventilatorji za dovod in odvod zraka. Krmilnik ventilatorja ohranja konstantno sobno temperaturo, regulacija negativnega tlaka pa preprečuje uhajanje vonjav. Uporaba je enostavna – s tremi gumbi nastavite zahtevano temperaturo, najmanjšo hitrost in podtlak.

Krmilnik ventilatorja je dobavljen kot enota in je pripravljen za uporabo. Ta zanesljiv krmilnik ventilatorjev je v kompletu z vodotesnim ohišjem, vtiči s pokrovčki na tečajih in digitalnim nizkonapetostnim senzorjem, zaradi česar je popoln regulator za vlažne prostore. Senzor je dobavljen s 4 metrov dolgim ​​kablom in ga je po potrebi mogoče podaljšati do 50 metrov.

Dimenzije: 160 x 100 x 90 mm
Napajanje: 230 V – 50 Hz
Senzor Temp. 5V: od –55 °C do +125 °C
Odčitek:+/-0.5°C / od –10 °C do +85 °C

Zaščita: IP54

Dodatne informacije

Teža 1.5 kg

Dobro je vedeti

Aktivno Oglje

Uporaba aktivnega oglja?

Aktivno oglje se zelo pogosto uporablja v hišnih filtrirnih sistemih. Lahko se uporablja kot samostojni filter za zmanjšanje ali odpravo slabega vonja in okusa, klora in številnih organskih onesnaževalcev iz vod javnega vodovoda (predobdelanih ali kloriranih) in za znatno izboljšavo kakovosti pitne vode.

Uporablja se tudi za predobdelavo vode, kot sestavni del reverzne osmoze, za filtriranje številnih organskih onesnaževalcev, klora in drugih snovi, ki škodujejo membrani reverzne osmoze. Filtri iz v blok stisnjenega aktivnega oglja 0,5 mikrona se običajno uporabljajo za filtriranje cist, kot so Giardia in Cryptosporidium.

Filtri z aktivnim ogljem na splošno ne vežejo nase raztopljenih anorganskih spojin, kot so minerali oz. soli, ki povzročajo trdoto vode, vodni kamen, antimon, arzen, barij, berilij, kadmij, krom, baker, fluorid, živo srebro, nikelj, nitrati, nitriti, selen, sulfat, talij in določeni radioaktivni elementi. Za zadržanje teh onesnaževalcev potrebujemo sistem reverzne osmoze (nekatere od njih zadržijo tudi filtri, ki vsebujejo KDF® 55).

 Zakaj Aktivno oglje?

Ker aktivno oglje, predvsem granulirano, ne zadrži dovolj dobro mehanskih delcev, se zelo priporoča, da se pred njim namesti predfilter za filtriranje mehanskih delcev. Predfilter podaljša življenjsko dobo filtrirnega vložka z aktivnim ogljem, ker zadrži onesnaževalce, ki bi sicer zamašili fine pore aktivnega ogla in s tem zmanjšali površino za adsorpcijo drugih onesnaževalcev.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.