BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Ni na zalogi

GuanKalong Bat Guano Prah 1 Kg

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Bat Guano je Netopirjevo gnojilo za boljši okus in vonj rastline.

Proizvajalec: 

GuanKalong
Razpoložljivost: Razprodano
Šifra: ean1924

Dostava: 1 - 2 dni

10,95  Z vklj. DDV

Ni na zalogi

Opis

Bat Guano Powder 1 Kg

Je naravno gnojilo, primerno za ekološko kmetijstvo.Guankalong prah je popolnoma ekološki, saj se natopirji hranijo z žuželkami in sadjem, ki ji najdemo na področjih(džungli), kjer ljudje ne posegajo v okolje in nanj nimajo vpliva.
Guanokalong vsebuje mešanico makro, mikroelementov in encimov, ki jih ni mogoče kemično razmnoževati v laboratoriju, in nadzorovano sprošča hranila in minerale, tako ne pride do poškodb koreninskega sistema.

Edinstveni encimi ter vsebnost kalcija in magnezija spodbujajo življenje talnih mikroorganizmov. Uporabljate ga lahko tako znotraj kot zunaj, na voljo pa je, v prahu, zrncih in tekočem ekstraktu.

Gnojilo vsebuje: N = 2%, P2O5 = 15%, K2O = 2%, S = 0,2%, Ca / Mg = 15%, Cu = 15 mg / kg, Zn = 20 mg / kg, Cl = 100 mg / kg.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1.1 kg

Dobro je vedeti

Atami

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.