BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Hesi hydro grow 1 l

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

9,90  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Mineralno gnojilo Hesi Hydro Growth je gnojilo za rast, se uporablja se za gojenje v hidrokulturi. Obogateno je z mikroelementi, ki spodbujajo rast in dajejo energijo rastlinam. Zagotavlja hitro rast in zdrave rastline.

NAVODILA ZA UPORABO: Napolnite rezervoar z vodo, dodajte Hesi Hydro Growth in premešajte; Preverite nivo pH-ja in ga uravnajte, v kolikor je potrebno (pH- growth, pH+); Optimalen EC v fazi rasti: 1.5 mS/cm; Optimalen pH v fazi rasti 5.8 – 6.2; Za doseganje optimalnih rezultatov, uporabljajte Hesi super vit skozi celotno življenjsko fazo rastline; 1 liter zadostuje za pripravo minimalno 200 litrov raztopine;

DOZIRANJE: Razredčite 50 ml Hydro Growth-a v 10-in litrih vode (za rastline v rasti).

SESTAVA: MAkrohranila: Dušik (N) 30%, fosforjev pentoksid (P2O5) 14%, kalijev oksid (K2O) 25%; Sekundarna hranila: Magnezij, kalcij, sulfat; Mikrohranila: Mangan, cink, baker, bor, molibden, kobalt, jod, vitamini B1, B2, B3, B12, rastlinski sladkor, aminokisline.

OPOZORILO: Pred uporabo pretesite! Shranjujte v temnem ter hladnem prostoru! Hranite izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Dobro je vedeti

Advanced Nutrients

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.