Zaradi dopusta bo zaprto skladišče in spletna trgovina od 27.4.2024 do 5.5.2024. Vsa sprejeta naročila bodo odpremljena z dne 6.5.2024.

BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

BREZPLAČNA
DOSTAVA
NAD 50€

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Hesi root complex 500 ml

Hesi root complex 500 ml je rastlinski stimulator za razvoj in rast korenin. Z aktiviranjem bakterij v tleh optimizira absorpcija gnojila v vse rastlinske podlage, kar vodi k zdravi rasti rastlin in izboljšanju moči.

Proizvajalec: 

Hesi
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0427

Dostava: 1 - 2 dni

OZNAKE

19,95  Z vklj. DDV

Na zalogi

Opis

Hesi root complex 500 ml

Hesi root complex 500 ml je rastlinski stimulator za razvoj in rast korenin. Z aktiviranjem bakterij v tleh optimizira absorpcija gnojila v vse rastlinske podlage, kar vodi k zdravi rasti rastlin in izboljšanju moči. Zlasti po sajenju in presajanju HESI Root-Complex zagotavlja hitro oblikovanje novih korenin in ustvarja pogoje za delujočo fotosintezo. Z uporabo HESI Root Compleksa zmanjšate vplive stresa na vaših rastlinah.

HESI Root-Complex je stimulator in ne vsebuje gnojil. Ne povečuje slanosti (prevodnosti), je pH nevtralen in ga lahko uporabljamo skupaj s HESI SuperVit, HESI PowerZyme in drugimi gnojili.

Odmerjanje:

  • 50 ml / 10 litrov hranilne raztopine

Uporaba:

  • Dajte svojim rastlinam redno vsaka dva tedna Root-Complex, dodatno uporabo po sajenju ali ponovnem sajenju. Vsak teden dajte Root-Complex uvoženim rastlinam in mladim rastlinam.

Sestava:

  • Elementi v sledeh: železo, mangan, cink, baker v zapleteni obliki, bor, molibden in vitamini
  • B1, B2, folna kislina, rastlinski sladkor,
  • aminokisline, kot so: encimi glicin, histidin, tirozin in rastline.OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! V primeru, da pride gnojilo v stik z sluznico, očmi sperite z veliko količino vode. Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 0,65 kg

Dobro je vedeti

Bionova Premium Fertilizers

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Gnojila in dodatki, Athena Ag

19,99  Z vklj. DDV

Atami, Gnojila in dodatki

14,05  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

Gnojila in dodatki, Metrop

179,00  Z vklj. DDV 139,62  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.

PRIKAŽI VSE KATEGORIJE