BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Hydro A+B 2x 1 Liter

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Proizvajalec: 

Plagron
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean0690

Dostava: 1 - 2 dni

15,50  Z vklj. DDV

Na zalogi

- +

Opis

Plagron Hydro A & B je visoko koncentrirano dvokomponentno mineralno gnojilo primerno za uporabo v obdobju rasti in cvetenja.  To edinstveno tekoče gnojilo vsebuje vse mikroelemente v obliki visoko kakovostnih kelatnih agentov (DTPA). To omogoča, da se ratlina optimalno razvije, tudi če pH vrednosti ni idealna in če je temperatura zemlje/prsti nizka. Lahko se uporablja v vseh vrstah inertnih substratov/podlag.

NAVODILA ZA UPORABO: Dobro pretresite pred uporabo; Za vsako mero Hydro A uporabiti enako mero Hydro B; Uporabljati to sestavljeno hranilno raztopino pri vseh zalivanjih; Premikati pokončno in hraniti v temi in pri sobni temperaturi med 0 in 30°C. Vedno uporabiti Hydro A v kombinaciji s Hydro B v razmerju 1:1. Hydro A in B je primeren tako za drain-to-waste kot za reciklažne sisteme. DOZIRANJE: 1,6ml na 1L vode (1:650).  TIP GNOJILA Hydro A NPK (5 – 0 – 2) Hydro B GNOJILO EC Raztopina gnojila NPK (2 – 4 – 9) SESTAVA Hydro A Voda, kalcijev nitrat, magnezijev nitrat, kalijev klorid; Dušik (N skupni) 5% (od česar nitratov dušik (NO3) 5%), vodotopni kalijev oksid (K2O) 2%. Hydro B Dušik (N skupni) 2% (od česar nitratov dušik (NO3) 1,9%), vodotopni fosforjev pentoksid (P2O5) 4% in vodotopni kalijev oksid (K2O) 9%.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!

Dodatne informacije

Teža 2.2 kg

Dobro je vedeti

Microbe Life

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

Časovna stikala in releji, GAVITA HOLLAND, Razsvetljava za vzgojo rastlin

99,99  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garanicija na tehnične
izdelke.