BUD SEASON, trgovina po pošti in internetu, Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, E-NASLOV: info@budseason.eu, GSM: +386 51 425 542

O PODJETJU   |   KONTAKT

Filter kategorij

Karbo Boost 1 Kg

BREZPLAČNA
DOSTAVA

STROKOVNO SVETOVANJE

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

Karbo Boost je prilagojena mešanica kompleksnih ogljikovih hidratov, kateri se popolnoma ujemajo z naravnimi ogljikovimi hidrati, katera ima že sama rastlina.

Proizvajalec: 

GreenPlanet
Razpoložljivost: Na zalogi
Šifra: ean2002

Dostava: 1 - 2 dni

21,13  Z vklj. DDV

Na zalogi

-
+

Opis

Smo uvoznik Green Planet gnojil za slovenski trg!

Karbo Boost je prilagojena mešanica kompleksnih ogljikovih hidratov, kateri se popolnoma ujemajo z naravnimi ogljikovimi hidrati, katera ima že sama rastlina. Karbo Boost deluje kot naravni vir hrane. Popolnoma se ujema z mikro biološkimi organizmi, katere ste dodajali predhodno.

Tako preprosti kot kompleksni ogljikovi hidrati, ki dajejo energijo vaši rastlini v fazi cvetenja. Lahko se uporablja tudi kot osnovna hrana za pomoč številnim bakterijam in gljivicam.

NPK: 0.25- 0.26- 0.55

Doziranje:

  • 28.35gr na 100 litrov vode

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi! Hraniti izven dosega otrok!  

Dodatne informacije

Teža 1.2 kg

Dobro je vedeti

Hesi

Zakaj hranila in PK ojačevalci cvetenja?

Za rast, rastline potrebujejo hranila, ki jih pridobivajo iz zraka, vode in zemlje ter jih uporabljajo za rast. Količine hrane, ki se pridobivajo iz zemlje, so tako odvisne od pridelka.

Zakaj hranila in ojačevalci cvetenja?

Za rast potrebujejo rastline hrano, ki jo jemljejo iz zraka, vode in zemlje ter jo uporabljajo za svojo rast. S pomočjo teh hranil, zelenih listov (klorofila) in sončne svetlobe, so sposobni tvoriti organske snovi (npr. škrob, sladkor, beljakovine itd.). Količine hranil, ki se pridobivajo iz tal, so odvisne od pridelka. Vendar jih je treba dodati v tla v obliki anorganskih ali organskih gnojil, če želimo, da tla ostanejo rodovitna. Spodaj izberite ustrezna hranila za rastline. Ustrezne urnike rasti lahko prenesete iz ustreznih blagovnih znamk.

MORDA VAS TUDI ZANIMA

-20%
Časovna stikala in releji, Greenception, Razsvetljava za vzgojo rastlin

67,34  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

6,71  Z vklj. DDV

Prezračevanje, Spojni material

10,00  Z vklj. DDV

Ni na zalogi
Gnojila, NPK Industries- RAW

41,40  Z vklj. DDV

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava
nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnimi karticami,
po predračunu ter plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA

Garancija na tehnične
izdelke.